gasten online
Registreer en profiteer!
 

Dossiers

Hier kun je diverse dossiers bekijken die wij voor je hebben samengesteld.

Dossier: factoring

Als zzp'er kun je niet altijd wachten op de betaaltermijn van je opdrachtgever. Wist je dat daar oplossingen voor zijn? Door middel van factoring wordt je factuur voorgefinancierd en ontvang je binnen 24 uur het factuurbedrag. In dit dossier lees je handige tips en artikelen over factoring en hoe het in zijn werk gaat.

Dossier: pensioen

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van jouw pensioen. Maar waar begin je? Waar moet je op letten? Hoe kun je je jaarruimte berekenen? Op deze vragen krijg je antwoord in dit pensioendossier.

Dossier: hypotheek

Hoe krijg je een hypotheek als zelfstandig ondernemer? Kan het ook als je nog maar net bezig bent? Op deze vragen krijg je een antwoord in dit dossier. Je kunt hier lezen over de stappen die je moet nemen om als zzp'er een hypotheek te krijgen en je leest bij welke verstrekkers jij terecht kunt.

Dossier: voorwaarden en contracten

Een nieuwe zakenrelatie aangaan is niet alleen heel leuk, maar ook spannend. Want stel: het loopt anders dan je had gehoopt. Jullie zijn het oneens over de afspraak of er ontstaat een conflict. Wat zijn dan jouw rechten en plichten? Hoe kun je als zzp'er het beste risico's beperken? Om veilig te kunnen ondernemen is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo voorkom je vervelende verrassingen. In dit dossier, opgesteld in samenwerking met VeiligDoen, lees je van alles over het opstellen van contracten en (algemene) voorwaarden.

Dossier: succesvol online als zzp'er

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiële klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

Dossier: boekhouden

Er zijn maar weinig mensen van wie boekhouden de favoriete hobby is. Het hoort er echter wel gewoon bij als je zzp'er bent. Dus wil je het jezelf wel zo makkelijk mogelijk maken en ervoor zorgen dat je boekhouding soepel verloopt. De oplossing? Online boekhouden. Er zijn heel veel mogelijkheden en verschillende pakketten. Op deze pagina kun je alle informatie over online boekhoudpakketten vinden én vergelijken.

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.