gasten online
Registreer en profiteer!
 

Dossiers

Hier kun je diverse dossiers bekijken die wij voor je hebben samengesteld.

Dossier: Coronavirus

Samen met de landelijke partners van ikwordzzper.nl hebben we onderstaande een dossier samengesteld van artikelen die jou tijdens deze de coronacrisis up to date houdt van de ontwikkelingen en maatregelen.

Dossier: zorg

Als je zelfstandig ondernemer bent, heb je het druk genoeg met het draaiende houden van jouw bedrijf. Je steekt veel tijd en energie in je onderneming, want succesvol zzp'er zijn is je doel! Tegelijkertijd heb je ook genoeg andere zaken aan je hoofd: je familie, vrienden, vrije tijd én natuurlijk jouw gezondheid. Vraag jij jezelf ook wel eens af: hoe houd ik het allemaal in balans? In dit dossier lees je meer over gezond ondernemen en balans op zowel privé als zakelijk vlak. 

Dossier: factoring

Als zzp'er kun je niet altijd wachten op de betaaltermijn van je opdrachtgever. Wist je dat daar oplossingen voor zijn? Door middel van factoring wordt je factuur voorgefinancierd en ontvang je binnen 24 uur het factuurbedrag. In dit dossier lees je handige tips en artikelen over factoring en hoe het in zijn werk gaat.

Dossier: pensioen

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van jouw pensioen. Maar waar begin je? Waar moet je op letten? Hoe kun je je jaarruimte berekenen? Op deze vragen krijg je antwoord in dit pensioendossier.

Dossier: voorwaarden en contracten

Een nieuwe zakenrelatie aangaan is niet alleen heel leuk, maar ook spannend. Want stel: het loopt anders dan je had gehoopt. Jullie zijn het oneens over de afspraak of er ontstaat een conflict. Wat zijn dan jouw rechten en plichten? Hoe kun je als zzp'er het beste risico's beperken? Om veilig te kunnen ondernemen is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo voorkom je vervelende verrassingen. In dit dossier, opgesteld in samenwerking met VeiligDoen, lees je van alles over het opstellen van contracten en (algemene) voorwaarden.

Dossier: succesvol online als zzp'er

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiële klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

Dossier: Boekhouden

Er zijn maar weinig mensen van wie boekhouden de favoriete hobby is. Het hoort er echter wel gewoon bij als je zzp'er bent. Maak het je daarom zo makkelijk mogelijk met online boekhouden. In dit dossier lees je alle informatie over het opzetten van een overzichtelijke administratie, zelf doen of uitbesteden, de voordelen van online boekhouden en de belangrijkste valkuilen. Ook vind je praktische informatie over online boekhoudpakketten vinden én vergelijken.

Dossier: administratie

Met een goede administratie leg je vast wat er in jouw onderneming gebeurt en houdt je overzicht. Als zzp'er ben je wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. In dit dossier vind je alles wat je moet weten over het bijhouden van je boekhouding, urenadministratie, verkoopadministratie, kassa, enzovoorts. Zo begin je meteen met het opzetten van een goede administratie.

Dossier: online boekhouden

Een succesvolle onderneming kan niet zonder een juiste en accurate boekhouding. Door je boekhouding online te regelen kun je tijd en geld besparen. In dit dossier zetten we de voordelen van online boekhouden voor je op een rij.

Dossier: boekhoudprogramma

Digitaal, en (deels) geautomatiseerd boekhouden kan op verschillende manieren. Het meeste gemak heb je echter als je van speciale boekhoudsoftware gebruik maakt, waarbij vele taken automatisch plaats vinden. Er zijn heel veel verschillende soorten (online) boekhoudprogramma's. In dit dossier lees je meer over de mogelijkheden van (online) boekhouden.

Dossier: factuur maken

Met de modernste tools verstuur je nette facturen zonder daar boekhoudkundige kennis over te hebben. Er zijn online boekhoud- en factuur softwareprogramma's die je als zzp'er veel werk uit handen nemen. In dit dossier lees je meer over factureren.

 
 

Op de hoogte blijven van de gevolgen van het coronavirus als zzp'er?

Bezoek ons dossier

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord