Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

 

Movir. De zekerheid van dé inkomensverzekeraar

Movir is dé inkomensverzekeraar van zelfstandig Nederland. Al 125 helpen wij zelfstandigen zoals jij om in beweging te blijven. Van die ervaring profiteer jij als je kiest voor een aov van Movir. Als je arbeidsongeschikt wordt door ziekte of een ongeval, dan krijg je met een aov van Movir de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt én deskundige hulp op maat om zo goed en snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Maar wij gaan een stap verder met uitgebreide hulp om te voorkomen dat je uitvalt.

Meer informatie
Movir. De zekerheid van dé inkomensverzekeraar

Amac Pro

De meesten zullen Amac kennen als de Apple Premium Reseller in de buurt. Amac Pro is dé partner voor professioneel Apple-gebruik. Onze gecertificeerde IT-professionals en accountmanagers hebben de expertise om het gebruik van de Mac, iPad en iPhone binnen je organisatie tot een succes te maken.

Meer informatie
Amac Pro

Rinkel

Rinkel is dé telecomprovider voor ZZP’ers en het MKB. Beheer zelf jouw zakelijke telefonie waar je ook bent. Bestel via onze website een gratis vast nummer, die je vervolgens doorschakelt naar je persoonlijke telefoonnummer (of naar die van je collega’s). Volledig in eigen beheer, inclusief uitgebreide professionele functies en altijd tegen een scherp tarief: vanaf slechts € 4,99 per maand. Beoordeeld met een 9+!

Meer informatie
Rinkel

SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

SnelStart biedt verschillende software pakketten voor (inmiddels ruim 80.000) ondernemers, om hun boekhouding makkelijk zelf te doen. Voor een groot deel dan: factuurtje maken, bonnetjes inboeken, periodieke btw-aangifte. Ja, dit kun je echt zelf! De rest laat je over aan je accountant of boekhouder. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Meer informatie
SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé partner als het gaat om stabiel en snel internet. Of je nu alleen je mail leest, met grote bestanden in de cloud werkt of urenlang online vergadert, jij bent verzekerd van stabiel internet! Zo maken we samen ondernemen een stuk eenvoudiger.

Meer informatie
Ziggo Zakelijk

LeasePlan

LeasePlan is een van ’s werelds toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,9 miljoen auto's in meer dan 30 landen. Met ruim 50 jaar ervaring is LeasePlan een betrouwbare partner. Of je nu één auto nodig hebt of een compleet wagenpark: het is onze missie om je ‘elke auto (ongeacht het model), altijd en overal’ – aan te bieden. Zo kun je je concentreren op what's next.

Meer informatie
LeasePlan

Zilveren Kruis - Profiteer van voordelen op jouw zorgverzekering

Kies voor een zorgverzekering van Zilveren Kruis. En profiteer van alle voordelen!
Wij werken samen met Zilveren Kruis aan jouw gezondheid. Zo ben je verzekerd van goede zorg. Én investeren we in oplossingen om jou gezonder te laten zijn. Want ook lekker in je vel zitten op je werk, telt mee voor jouw gezondheid. Een zorgverzekering hoort daar ook bij. Eentje die past bij jouw persoonlijke situatie. En waarmee je stap voor stap kunt werken aan jouw gezondheid. Zo heb je de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?

Meer informatie
Zilveren Kruis - Profiteer van voordelen op jouw zorgverzekering

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie
Freelance Factoring

Gevolgrecht Nederland

Gevolgrecht Nederland is opgericht met als doel gedupeerden en/of slachtoffers van een aanrijding in het verkeer op de hoogte te brengen van hun recht op een compensatie en het realiseren daarvan naar redelijkheid. Dat is ons doel, onze missie. Juist voor jou als zzp’er kan dit extra belangrijk zijn.

Meer informatie
Gevolgrecht Nederland

Knab

Knab biedt een van de voordeligste zakelijke rekeningen voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 7 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Meer informatie
Knab

De Friesland

De Friesland is de vijfde zorgverzekeraar van Nederland en maakt onderdeel uit van het Achmea-concern. Onze historie ligt weliswaar in Friesland, maar inmiddels hebben wij in elke Nederlandse gemeente verzekerden. Als zorgverzekeraar geloven wij dat mensen elkaar willen helpen om vitaal te leven.

Meer informatie
De Friesland

HalloLex – maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

HalloLex is een online platform waar zzp’ers juridische documenten zoals algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers al vanaf € 19,- kunnen bestellen. Zo zorgen wij samen voor de juridische gezondheid van jouw onderneming!

Meer informatie
HalloLex – maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

Tentoo

Tentoo zorgt al 27 jaar dat freelancers en zzp’ers onbekommerd kunnen ondernemen. De duizenden zelfstandigen (met en zonder KVK-inschrijving) die via Tentoo hun vak uitoefenen, combineren de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een baan in loondienst. Zij zzp’en met minimale ondernemersrisico’s en zonder zorgen over administratie of belastingen. Wat zij wel hebben? Méér tijd om te doen waar ze goed in zijn!

Meer informatie
Tentoo

BrightPensioen

De financiële wereld moet anders. Flexibeler, eerlijker en duurzamer. Met die gedachten is BrightPensioen opgericht. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

Meer informatie
BrightPensioen

SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie
SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Meer informatie
Startersloket

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Speciaal voor zelfstandig ondernemers is een pakket ontwikkeld. Dit pakket is door ondernemers eenvoudig zelf af te sluiten.

Meer informatie
Nationale-Nederlanden