gasten online
Registreer en profiteer!

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

Huurbieding.nl

Via Huurbieding.nl kan je ervoor kiezen om vrijblijvend en zonder account online een openingsbod te plaatsen op de gevraagde huurprijs per maand. Hierdoor kan je direct vrijblijvend onderhandelen over de gevraagde huurprijs of je uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven. Het is ook mogelijk om online een bezichtiging aan te vragen of een vraag stellen aan de verhuurder/ eigenaar.

Meer informatie

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Meer informatie

DriveGuide

DriveGuide is de mobiliteitsgadget die alle brandstofauto’s (na 2001 geproduceerd) connected maakt. Features in deze alles-in-één-gadget voor onderweg: automatische ritregistratie met zelflerend systeem, stoppen met betalen na het wegrijden bij een parkeersessie, ritanalyse, POI’s en status van je auto.

Meer informatie

Ikbenfrits

Een hypotheek voor zzp’ers lastig? Niet bij mij! Jij hebt een onderneming en zoekt een hypotheek. Ik heb alle kleine lettertjes gelezen. Dus weet ik precies waar je de beste hypotheek kan krijgen. Zullen we?

Meer informatie

VeiligDoen

Ruim meer dan 2000 ondernemers weten inmiddels hoe servicegericht en betaalbaar VeiligDoen is. VeiligDoen biedt haar klanten meer dan alleen algemene voorwaarden of een contract. VeiligDoen wil het beste voor de klant. Met de juiste ervaring en expertise biedt VeiligDoen betaalbaar maatwerk, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is.

Meer informatie

Tellow

Tellow is dé nieuwe manier voor zzp'ers om altijd en overal volledig inzicht te hebben in de financiële administratie. Ontdek hoe ondernemers tijd en geld besparen met Tellow.

Bye bye boekhouden, hello Tellow!

Meer informatie

Tentoo

Tentoo zorgt ervoor dat freelancers, zzp’ers en werkgevers onbekommerd kunnen ondernemen met haar HR, payroll en zzp-diensten. Zzp’ers en freelancers kunnen met payrolling van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Daarnaast ervaren zij meer gemak, omdat hun administratieve en financiële verplichtingen worden overgenomen. Zo houden ze meer tijd over voor hun vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Meer informatie

MultiTankcard

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp is al jaren lang marktleider in zakelijke mobiliteit. Wij bieden een totaal pakket aan mobiliteitsdiensten waaronder tanken, elektrisch laden, autowassen, pechhhulp, parkeren en OV. Aan de hand van handige tools bieden wij onze klanten inzicht in het brandstofgebruik en het vinden van de goedkoopste tankstations. Op deze manier kan er flink in kosten worden bespaard. Wij maken het voor onze klanten eenvoudig om alle vormen van mobiliteitsdiensten af te rekenen en deze vervolgens administratief te verwerken.

Meer informatie

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie

DAS - B&D Juristen

Als zzp'er kun je te maken krijgen met onbetaalde facturen. Dit kost je veel geld én tijd. De incassospecialisten van B&D Juristen, onderdeel van DAS, helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw opdrachtgever alsnog betaalt.

Meer informatie

Athlon

Athlon is al sinds 1916 actief en staat bekend als autoleasebedrijf. Athlon ontplooit al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Hun missie? Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor hun klanten. Sinds 2006 is Athlon onderdeel van De Lage Landen, een 100% dochter van de Rabobank Groep.

Meer informatie

Appwiki

Appwiki is dé advieswebsite waar je als zzp'er de juiste bedrijfssoftware vindt en selecteert. Appwiki helpt zzp’ers de software te vinden die bij hun bedrijf past. Dit doen we onder andere door een handige tool te bieden waarmee je bedrijfssoftware kunt vergelijken op basis van functionaliteiten, prijzen en reviews. Denk daarbij aan boekhoudprogramma's, factuurprogramma's, urenregistratie software, CRM software, kassa software en webshop software.

Meer informatie
1 | 2
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software