Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

 

ABN AMRO Verzekeringen

Ondernemen is risico’s durven nemen. Toch wil je grote financiële schade voorkomen. ABN AMRO Verzekeringen helpt je daarbij: of je nu eigen baas bent of aan het roer van een grote onderneming staat. Als tussenpersoon helpt ABN AMRO Verzekeringen bij het vinden van de juiste verzekeringsproducten.

 

Meer informatie
ABN AMRO Verzekeringen

PriPost

PriPost biedt een zakelijk postadres speciaal voor ZZP’ers. Met een Postbox van PriPost geniet je al vanaf €5,95 per maand van een aantal belangrijke voordelen.

Meer informatie
PriPost

KPN voor ondernemend Nederland

KPN helpt ondernemend Nederland al 130 jaar om nieuwe uitdagingen de baas te zijn. Dat doen we door toekomstbestendige, betrouwbare en veilige technologie voor elke onderneming beschikbaar te maken.

Meer informatie
KPN voor ondernemend Nederland

SnelStart – Makkelijk boekhouden

SnelStart biedt verschillende software pakketten voor (inmiddels ruim 80.000) ondernemers, om hun boekhouding makkelijk zelf te doen. Voor een groot deel dan: factuurtje maken, bonnetjes inboeken, periodieke btw-aangifte. Ja, dit kun je echt zelf! De rest laat je over aan je accountant of boekhouder. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Meer informatie
SnelStart – Makkelijk boekhouden

Knab

Knab biedt een van de voordeligste zakelijke rekeningen voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 7 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Meer informatie
Knab

Movir. De zekerheid van dé inkomensverzekeraar

Movir is dé inkomensverzekeraar van zelfstandig Nederland. Al 125 helpen wij zelfstandigen zoals jij om in beweging te blijven. Van die ervaring profiteer jij als je kiest voor een aov van Movir. Als je arbeidsongeschikt wordt door ziekte of een ongeval, dan krijg je met een aov van Movir de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt én deskundige hulp op maat om zo goed en snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Maar wij gaan een stap verder met uitgebreide hulp om te voorkomen dat je uitvalt.

Meer informatie
Movir. De zekerheid van dé inkomensverzekeraar

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé partner als het gaat om stabiel en snel internet. Of je nu alleen je mail leest, met grote bestanden in de cloud werkt of urenlang online vergadert, jij bent verzekerd van stabiel internet! Zo maken we samen ondernemen een stuk eenvoudiger.

Meer informatie
Ziggo Zakelijk

DELTA ZZP Energie

DELTA ZZP Energie is dé energieleverancier die ondernemers helpt bij het zetten van duurzame stappen én het houden van grip op de energiekosten. Dat alles doen we op z’n Zeeuws: nuchter, efficiënt en vriendelijk, óók voor zzp-ers! We hebben namelijk Zeeuwse roots en daar zijn we nog steeds trots op. Bij DELTA ZZP Energie stel je zelf je energiecontract samen, ben je verzekerd van 100% groene stroom en scherpe prijzen, krijg je exclusieve kortingen op bijvoorbeeld zonnepanelen en ledverlichting én krijg je één jaar gratis lidmaatschap van Ondernemerscollectief als je een energiecontract bij ons afsluit.

Meer informatie
DELTA ZZP Energie

Amac Pro

De meesten zullen Amac kennen als de Apple Premium Reseller in de buurt. Amac Pro is dé partner voor professioneel Apple-gebruik. Onze gecertificeerde IT-professionals en accountmanagers hebben de expertise om het gebruik van de Mac, iPad en iPhone binnen je organisatie tot een succes te maken.

Meer informatie
Amac Pro

Rinkel

Rinkel is dé telecomprovider voor ZZP’ers en het MKB. Beheer zelf jouw zakelijke telefonie waar je ook bent. Bestel via onze website een gratis vast nummer, die je vervolgens doorschakelt naar je persoonlijke telefoonnummer (of naar die van je collega’s). Volledig in eigen beheer, inclusief uitgebreide professionele functies en altijd tegen een scherp tarief: vanaf slechts € 8,99 per maand. Beoordeeld met een 9+!

Meer informatie
Rinkel

Zilveren Kruis - Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.

Gezondheid is afhankelijk van veel meer factoren dan de afwezigheid van ziekte. Allerlei zaken hebben invloed op je gezondheid. Van genoeg bewegen en goed eten tot lekker slapen. Van op tijd ontspannen tot mensen om je heen hebben van wie je houdt. Maar ook hoe je omgaat met collega’s, werkdruk financiële gezondheid. Alles telt mee als het om je gezondheid gaat. Daarom doet Zilveren Kruis meer dan het betalen en regelen van zorg. Want Zilveren Kruis is er niet alleen voor je als je zorg nodig hebt. Maar ook om je te helpen gezonder te leven! Daarom motiveert Zilveren Kruis iedereen om hier met kleine stapjes aan te werken.

Meer informatie
Zilveren Kruis - Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.

BrightPensioen

Bij BrightPensioen kun je terecht voor het flexibel en duurzaam opbouwen van pensioen in de derde pijler (lijfrente). Voor zzp’ers, DGA’s en verder iedereen die zelf een (extra) pensioenpot wil hebben. Ook werkgevers kunnen bij ons het pensioen voor hun werknemers regelen.

Meer informatie
BrightPensioen

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie
Freelance Factoring

Tentoo

Tentoo zorgt al 27 jaar dat freelancers en zzp’ers onbekommerd kunnen ondernemen. De duizenden zelfstandigen (met en zonder KVK-inschrijving) die via Tentoo hun vak uitoefenen, combineren de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een baan in loondienst. Zij zzp’en met minimale ondernemersrisico’s en zonder zorgen over administratie of belastingen. Wat zij wel hebben? Méér tijd om te doen waar ze goed in zijn!

Meer informatie
Tentoo

De Friesland

De Friesland is de vijfde zorgverzekeraar van Nederland en maakt onderdeel uit van het Achmea-concern. Onze historie ligt weliswaar in Friesland, maar inmiddels hebben wij in elke Nederlandse gemeente verzekerden. Als zorgverzekeraar geloven wij dat mensen elkaar willen helpen om vitaal te leven.

Meer informatie
De Friesland

SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie
SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Meer informatie
Startersloket