gasten online
Registreer en profiteer!

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

MultiTankcard

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp is al jaren lang marktleider in zakelijke mobiliteit. Wij bieden een totaal pakket aan mobiliteitsdiensten waaronder tanken, elektrisch laden, autowassen, pechhhulp, parkeren en OV. Aan de hand van handige tools bieden wij onze klanten inzicht in het brandstofgebruik en het vinden van de goedkoopste tankstations. Op deze manier kan er flink in kosten worden bespaard. Wij maken het voor onze klanten eenvoudig om alle vormen van mobiliteitsdiensten af te rekenen en deze vervolgens administratief te verwerken.

Meer informatie

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie

DAS - B&D Juristen

Als zzp'er kun je te maken krijgen met onbetaalde facturen. Dit kost je veel geld én tijd. De incassospecialisten van B&D Juristen, onderdeel van DAS, helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw opdrachtgever alsnog betaalt.

Meer informatie

Athlon

Athlon is al sinds 1916 actief en staat bekend als autoleasebedrijf. Athlon ontplooit al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Hun missie? Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor hun klanten. Sinds 2006 is Athlon onderdeel van De Lage Landen, een 100% dochter van de Rabobank Groep.

Meer informatie

TrackJack

Wil je gemakkelijk, digitaal en fiscus proof jouw rittenregistratie bijhouden? Dat kan met het GPS rittenregistratiesysteem van TrackJack. Jij rijdt en TrackJack doet de administratie die je via de app of online bekijkt. Binnen vijf seconden download je een volledige rittenrapportage. Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, is voorzien van een fiscaal keurmerk en je hebt 10 jaar garantie.

Meer informatie

ABN AMRO

Ondernemers succesvol laten starten is het doel van de samenwerking tussen ABN AMRO en ikwordzzper.nl het grootste platform voor startende zzp'ers. Wij helpen je op weg met een handig stappenplan, gratis downloads, handige berekeningsmodules en honderden interessante artikelen. Echter na de start kun jij ook de nodig ondersteuning gebruiken vandaar dat ABN AMRO jou als (startende) ondernemer een gratis jaarlidmaatschap van Het Ondernemerscollectief aanbiedt!

Meer informatie

Appwiki

Appwiki is dé advieswebsite waar je als zzp'er de juiste bedrijfssoftware vindt en selecteert. Appwiki helpt zzp’ers de software te vinden die bij hun bedrijf past. Dit doen we onder andere door een handige tool te bieden waarmee je bedrijfssoftware kunt vergelijken op basis van functionaliteiten, prijzen en reviews. Denk daarbij aan boekhoudprogramma's, factuurprogramma's, urenregistratie software, CRM software, kassa software en webshop software.

Meer informatie

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Meer informatie

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 3 werkdagen!

Meer informatie

Tentoo

Tentoo zorgt ervoor dat freelancers, zzp’ers en werkgevers onbekommerd kunnen ondernemen met haar HR, payroll en zzp-diensten. Zzp’ers en freelancers kunnen met payrolling van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Daarnaast ervaren zij meer gemak, omdat hun administratieve en financiële verplichtingen worden overgenomen. Zo houden ze meer tijd over voor hun vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Meer informatie

MoneyMonk

MoneyMonk is hét online boekhoudprogramma speciaal voor zzp’ers. MoneyMonk is online boekhouden zonder gedoe en in begrijpelijke taal! Werk jij veel op uurbasis? Dan is MoneyMonk bij uitstek geschikt voor jou. Bij MoneyMonk hebben ze één missie: boekhouden voor zzp'ers écht makkelijk maken! Zelf ervaren hoe makkelijk boekhouden met MoneyMonk is? Bezoek de website en start je gratis proefabonnement!

Meer informatie

Uniforce Group

Het Uniforce Concept is er op gericht om zelfstandigen, zelfstandig te laten ondernemen ondanks het feit dat de arbeidsrelatie met de opdrachtgever gezien kan worden als een arbeidsverhouding. 100% risicoloos en ook nog eens goed verzekerd! Wil je ook ondernemen zonder de beperkingen van de wet DBA? Neem dan nu contact op.

Meer informatie
1 | 2
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software