Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

 

SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

SnelStart biedt verschillende software pakketten voor (inmiddels ruim 80.000) ondernemers, om hun boekhouding makkelijk zelf te doen. Voor een groot deel dan: factuurtje maken, bonnetjes inboeken, periodieke btw-aangifte. Ja, dit kun je echt zelf! De rest laat je over aan je accountant of boekhouder. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Meer informatie
SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé partner als het gaat om stabiel en snel internet. Of je nu alleen je mail leest, met grote bestanden in de cloud werkt of urenlang online vergadert, jij bent verzekerd van stabiel internet! Zo maken we samen ondernemen een stuk eenvoudiger.

Meer informatie
Ziggo Zakelijk

LeasePlan

LeasePlan is een van ’s werelds toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,9 miljoen auto's in meer dan 30 landen. Met ruim 50 jaar ervaring is LeasePlan een betrouwbare partner. Of je nu één auto nodig hebt of een compleet wagenpark: het is onze missie om je ‘elke auto (ongeacht het model), altijd en overal’ – aan te bieden. Zo kun je je concentreren op what's next.

Meer informatie
LeasePlan

Interpolis - Ga zeker van start

Interpolis ZekerVanJeZaak® is een verzekeringspakket voor startende ondernemers waarin jouw verzekeringen met je bedrijf meeveranderen. Ook als je nieuwe kansen pakt, zijn nevenactiviteiten gewoon meeverzekerd. Net als extra voorraad in je magazijn of meer inventaris. En rechtshulp voor je bedrijf is er op ZekerVanJeZaak ook voor kleine bedragen zonder drempel. Wel zo handig in deze turbulente tijd.

Meer informatie
Interpolis - Ga zeker van start

ZZPBA

ZZP Belastingadviseurs.nl is het snelst groeiende ZZP Boekhoudconcept van Nederland het afgelopen jaar. Door met zelfstandige belastingadviseurs te werken in combinatie met een efficiënte dienstverlening, bieden wij jou eindelijk een voordelig alternatief voor dure en onpersoonlijke boekhoudkantoren. Zo ben jij verzekerd van maximaal belastingaftrek, professioneel advies en een persoonlijke aanpak. Onze trouwe klanten beoordelen ons met een 8,5 uit 10 (93 reviews Feedback Company).

Meer informatie
ZZPBA

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie
Freelance Factoring

Gevolgrecht Nederland

Gevolgrecht Nederland is opgericht met als doel gedupeerden en/of slachtoffers van een aanrijding in het verkeer op de hoogte te brengen van hun recht op een compensatie en het realiseren daarvan naar redelijkheid. Dat is ons doel, onze missie. Juist voor jou als zzp’er kan dit extra belangrijk zijn.

Meer informatie
Gevolgrecht Nederland

Knab

Knab biedt een van de voordeligste zakelijke rekeningen voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 7 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Meer informatie
Knab

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Meer informatie
VGZ

HalloLex – maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

HalloLex is een online platform waar zzp’ers juridische documenten zoals algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers al vanaf € 19,- kunnen bestellen. Zo zorgen wij samen voor de juridische gezondheid van jouw onderneming!

Meer informatie
HalloLex – maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

Tentoo

Tentoo zorgt al 27 jaar dat freelancers en zzp’ers onbekommerd kunnen ondernemen. De duizenden zelfstandigen (met en zonder KVK-inschrijving) die via Tentoo hun vak uitoefenen, combineren de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een baan in loondienst. Zij zzp’en met minimale ondernemersrisico’s en zonder zorgen over administratie of belastingen. Wat zij wel hebben? Méér tijd om te doen waar ze goed in zijn!

Meer informatie
Tentoo

BrightPensioen

De financiële wereld moet anders. Flexibeler, eerlijker en duurzamer. Met die gedachten is BrightPensioen opgericht. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

Meer informatie
BrightPensioen

SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie
SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Meer informatie
Startersloket

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Meer informatie
Allianz