gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

BrightPensioen

BrightPensioen is opgericht omdat pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer kan. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw (in de zogenoemde derde pijler) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die graag zelf pensioen willen opbouwen. De gebruikelijke businessmodellen in de financiële wereld worden door de totaal andere aanpak op de schop genomen.

Meer informatie

SharePeople - samen zorgen voor een inkomen bij ziekte

SharePeople is een jong, sterk, groeiend netwerk van ondernemers en zzp’ers dat elkaar een inkomen geeft bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Crowdsurance noemen wij dat.

Meer informatie

SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

SnelStart biedt verschillende software pakketten voor (inmiddels ruim 73.000) ondernemers, om hun boekhouding makkelijk zelf te doen. Voor een groot deel dan: factuurtje maken, bonnetjes inboeken, periodieke btw-aangifte. Ja, dit kun je echt zelf! De rest laat je over aan je accountant of boekhouder. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Meer informatie

Knab - de voordeligste bank voor zzp’ers

Knab biedt de voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 6 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Meer informatie

Total Vroaming - Voordelig elektrisch rijden voor zzp’ers

Total Vroaming is een slimme laadoplossing voor zzp’ers met een elektrische auto. Maak een groene start en bespaar flink op je autokosten. Een elektrische auto is goedkoper in gebruik en onderhoud en als zzp’er profiteer je van allerlei fiscale voordelen. Bij Total helpen we je graag soepel en zorgeloos over te stappen op elektrisch rijden. Met deskundig advies, voordelige laadoplossingen en de service die je van Total gewend bent.

Meer informatie

Helloprint - maakt drukwerk bestellen makkelijk voor zzp’ers!

Bij Helloprint kun je als zzp’er terecht voor al je drukwerk. Denk aan visitekaartjes, posters, reclameborden, relatiegeschenken en nog veel meer. Wij weten hoe druk je het als zelfstandig ondernemer kunt hebben. Daarom doen wij er alles aan om het selecteren, ontwerpen en bestellen van jouw drukwerk zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer informatie

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Meer informatie

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie

Tentoo

Met Tentoo kies je voor onbekommerd ondernemerschap. Al 25 jaar zorgt Tentoo dat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken. Zzp’ers en freelancers kunnen met payroll van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Met ZZP-Support worden alle administratieve verplichtingen uit handen genomen. Debiteurenbeheer; BTW- en IB-aangiften: álles wordt voor je verzorgd. Zo houd jij meer tijd over voor je vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Meer informatie

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Meer informatie

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Meer informatie

VeiligDoen

Ruim meer dan 2000 ondernemers weten inmiddels hoe servicegericht en betaalbaar VeiligDoen is. VeiligDoen biedt haar klanten meer dan alleen algemene voorwaarden of een contract. VeiligDoen wil het beste voor de klant. Met de juiste ervaring en expertise biedt VeiligDoen betaalbaar maatwerk, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is.

Meer informatie
1 | 2
 
 
 

Op de hoogte blijven van de gevolgen van het coronavirus als zzp'er?

Bezoek ons dossier

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord