BrightPensioen

BrightPensioen biedt flexibele en duurzame pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

BrightPensioen is de enige aanbieder die géén geld verdient aan het (pensioen)vermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Zo blijft er meer over voor de deelnemers. Het vermogen wordt daarnaast tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds.

BrightPensioen gelooft in de kracht van samen. Deelnemers zijn daarom mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze praten mee over de koers van Bright en delen mee in de winst. BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen.

BrightPensioen kreeg drie keer op rij de hoogste score van vijf sterren van onafhankelijk benchmarkinstituut MoneyView, in de jaarlijkse vergelijking van lijfrenteproducten.

Zelf eenvoudig je pensioen regelen bij BrightPensioen:

✔ Je eigen online pensioenrekening
✔ Gezamenlijk 100% duurzaam beleggen tegen kostprijs
✔ Een vaste, heldere vergoeding
✔ Geen lidmaatschapskosten tot € 5.000, maximaal één jaar, of bij een inlegpauze.
✔ Meerdere rekening(en) voor hetzelfde lidmaatschap
✔ Fiscale voordelen
✔ Flexibel inleggen, flexibele pensioendatum
✔ Deelnemers worden lid van BrightPensioen
✔ Social enterprise

Meer weten over (een Bright) pensioen? Download de hand-out en volg een gratis webinar. Of schuif gelijk aan! En word lid van BrightPensioen.

Naar website