BrightPensioen

Bij BrightPensioen kun je terecht voor het flexibel en duurzaam opbouwen van pensioen in de derde pijler (lijfrente). Voor zzp’ers, DGA’s en verder iedereen die zelf een (extra) pensioenpot wil hebben. Ook werkgevers kunnen bij ons het pensioen voor hun werknemers regelen.

Flexibele inleg

Je hebt bij ons de vrijheid om zelf te kiezen wat je aan pensioen opbouwt. Je kunt bij ons flexibel inleggen. Vanaf elk bedrag en per maand, drie maanden, halfjaarlijks of één keer per jaar. Wijzigen mag zo vaak je wilt en doe je gemakkelijk via onze online portal. Want: jouw pensioen, dus jij bepaalt. En binnen hetzelfde lidmaatschap kun je ook een beleggingsrekening openen. Voor je kind, die ene grote reis of gewoon omdat het kan.

Heldere kosten en zeggenschap

Veel aanbieders lijken goedkoper dan Bright. Deze aanbieders halen een klein percentage uit je vermogen en misschien merk je het niet. Maar hoe hoger je vermogen, hoe meer ze uit je pensioenpot snoepen. En dat telt op! 

Bright is de enige aanbieder in Nederland die géén geld verdient aan jouw pensioenpot. Beleggen doet Bright tegen kostprijs. Je betaalt jaarlijks een vast bedrag: € 210. Wat je ook inlegt en wat er ook op je pensioenrekening staat. Zo blijft er meer pensioen over voor jou. Bijkomend voordeel: het is duidelijk wat je betaalt, geen verborgen kosten. En sinds dit jaar kun je de lidmaatschapskosten ook nog eens aftrekken bij je belastingaangifte. En behalve klant ben je ook lid van een deelnemerscoöperatie. Jouw stem telt mee bij belangrijke beslissingen binnen Bright.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Bright is een social enterprise met een maatschappelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen aan een (goed gevulde) pot voor later. Ze beleggen voor jou tegen kostprijs via het duurzame Bright LifeCycle Fonds. Duurzaam en verantwoord beleggen is hun streven en standaard. En ze hebben B Corp-certificering. De B staat voor ‘Benefit for all’ en de certificering houdt - heel kort gezegd - in dat we bij alles wat ze doen, rekening houden met mens en milieu.

B Corp en Social Enterprise

Bright is een Social Enterprise met een maatschappelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen aan een (goed gevulde) pot voor later. Ze beleggen voor jou tegen kostprijs via het duurzame Bright LifeCycle Fonds.

Sinds februari 2024 is Bright ook B Corp. De B staat voor ‘Benefit for all’ en de certificering houdt - heel kort gezegd - in dat we bij alles wat we doen, rekening houden met mens en milieu.

Regel eenvoudig je pensioen bij Bright:

  • Flexibel inleggen via de online portal.
  • Geen verborgen kosten: € 210 voor een jaar lidmaatschap. Van je pensioenpot blijven ze af.
  • Een pensioen- én beleggingsrekening voor één lidmaatschap.
  • Het eerste jaar (of tot je vermogen boven de € 5.000 komt) betaal je geen lidmaatschapskosten.
  • Een B Corp en Social Enterprise met een maatschappelijk doel.
  • Duurzaam beleggen tegen kostprijs.
  • Trustpilot score van 4.8 (van de 5).

Meer weten over het slim regelen van jouw pensioen? Download de handout en/of volg een gratis webinar

Liever contact? Bel, mail, app of chat met BrightPensioen.

Of word gewoon meteen lid van BrightPensioen.

 

Ga naar BrightPensioen

Dossier: Pensioen

Dossier: Pensioen

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over pensioen. Mede mogelijk gemaakt door BrightPensioen.