BrightPensioen

Bij BrightPensioen kun je terecht voor het flexibel en duurzaam opbouwen van pensioen in de derde pijler (lijfrente). Voor zzp’ers, DGA’s en iedereen die zelf (extra) pensioen wil regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

Baas over jouw pensioen

Wil je vrijheid om zelf te kiezen wat je aan pensioen opbouwt? Dan kun je bij Bright flexibel inleggen. Via hun online portal kun je jouw maandelijkse inleg gemakkelijk wijzigen. Jouw pensioen, dus jij bepaalt.

Duurzaam pensioen voor een eerlijke prijs

Bright is de enige aanbieder die géén geld verdient aan het (pensioen)vermogen van deelnemers. In plaats daarvan betaal je als lid een jaarlijks vast lidmaatschap. Zo blijft er meer pensioen over voor jou als deelnemer. Bright belegt daarnaast tegen kostprijs met het duurzame Bright LifeCycle Fonds.

Daarnaast is BrightPensioen een social enterprise met een maatschappelijk doel: zoveel mogelijk mensen helpen aan een (goed gevulde) pot voor later.

Zeggenschap over jouw (pensioen)vermogen

Als deelnemer word je lid van de deelnemerscoöperatie en telt jouw stem bij belangrijke beslissingen binnen Bright. Op deze manier heb je zeggenschap over de beheerder van jouw (pensioen)vermogen.

Regel eenvoudig je pensioen bij Bright:

✔ Een pensioen- én beleggingsrekening voor één lidmaatschap.
✔ Flexibel inleggen via de online portal.
✔ Een vaste, heldere vergoeding.
✔ Geen lidmaatschapskosten tot € 5.000, maximaal één jaar, of bij een inlegpauze.
✔ Duurzaam beleggen tegen kostprijs.
Trustpilot score van 4.8 (van de 5).
✔ Een social enterprise met een maatschappelijk doel.

Meer weten over het slim regelen van jouw pensioen? Download de hand-out en volg een gratis webinar. Direct enthousiast? Word nu lid van BrightPensioen.

Naar website

Dossier: Pensioen

Dossier: Pensioen

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over pensioen. Mede mogelijk gemaakt door BrightPensioen.