Over ons

Wij helpen, samen met onze landelijke en regionale partners, oriënterende en startende zzp’ers op weg. Op ikwordzzper.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er!

Martijn Pennekamp Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van startersplatform ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. In 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van onder andere Het Ondernemerscollectief en Stichting Startersloket.

Eveline Corbet Eveline Corbet

Eveline Corbet

Eveline is als officemanager en adviseur actief om onze ondernemerstrajecten in goede banen te leiden. Door haar ervaring als zelfstandige is zij in staat een luisterend oor te bieden en (startende) ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij hun plannen. Samen met Eveline bouw je aan een succesvol bedrijf. 

Marja Donkers Marja Donkers

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat onze partnerschappen in goede banen worden geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ikwordzzper.nl, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in managementondersteuning.

Wilbert Korevaar Wilbert Korevaar

Wilbert Korevaar

Wilbert is onze redacteur / contentspecialist in hart en nieren. Wilbert is zelf al meer dan 16 jaar zzp'er dus weet hoe het is om te ondernemen. Zijn ervaring komt goed van pas in ons team.

Kun je op een vraag geen antwoord vinden, mail Wilbert en hij gaat aan de slag.

Melanie Grooteman Melanie Grooteman

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt de marketingactiviteiten van ikwordzzper.nl en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

Linda Pennekamp Linda Pennekamp

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op ikwordzzper.nl nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content. Verder doet ze de financiële administratie van Het Ondernemerscollectief. Ben je lid? Dan grote kans dat de factuur die je ontvangt van Linda komt.

Joeri Goede Joeri Goede

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Verder heeft Joeri samen met Martijn Stichting Startersloket opgericht in 2016. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

Janneke Neefjes Janneke Neefjes

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

Frank Baltes Frank Baltes

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ikwordzzper.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

Tanja Sierkstra Tanja Sierkstra

Tanja Sierkstra

Tanja is onze online marketeer en voormalig eigenaar van haar eigen winkel. Ze is productowner van Het Ondernemerscollectief, in deze rol zorgt ze ervoor dat het aanbod aan collectieve kortingen alsmede het aanbod aan trainingen groeit.

Neem gerust contact met Tanja op als je een aanbod hebt voor onze leden!

2010

Martijn Pennekamp start als zzp'er

Na tien jaar accountmanager bedrijven te zijn geweest bij de Rabobank start Martijn in 2010 naast zijn baan met ikwordzzper.nl. Hij wil de kennis die hij heeft opgedaan graag overdragen aan de rest van Nederland.

2011

Martijn gaat ervoor

Na een jaar als hybride ondernemer te hebben gewerkt stopt Martijn in 2011 bij de bank en kiest er, ondanks de economische crisis, voor om volledig voor het ondernemerschap te gaan.

2013

Martijn stopt als zzp'er

Na 2 jaar hard werken kan Martijn het niet meer alleen, hij stopt als zzp'er en neemt Marja aan. Vanaf dat moment is hij ZMP'er (zelfstandige met personeel).

2015

Geboorte Het Ondernemerscollectief

Naarmate zijn ikwordzzper.nl groeit merkt Martijn behoefte aan collectieve voordelen en kennisoverdracht na de start als ondernemer. Dat jaar lanceert hij www.ondernemerscollectief.nl.

2016

Start Stichting Startersloket

Met Joeri Goede start hij in 2016 met Stichting Startersloket als antwoord op het wegvallen van de Kamer van Koophandel in delen van het land.

2020

ikwordzzper.nl 3.0

Eind 2020 lanceerden we na maanden bouwen, aanpassen en updaten onze 3e versie van ikwordzzper.nl.