• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Hoe het begon

Ik ben Martijn Pennekamp, initiatiefnemer van ikwordzzper.nl. Als bedrijvenadviseur van de grootste MKB bank van Nederland heb ik de 10 jaar lang honderden startende ondernemers op weg geholpen naar een succesvolle start.

Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Samen start je sterker!

Missie

Mijn missie is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp'er. Het doel is om een zzp'er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Lokale zzp netwerken

Het unieke van ikwordzzper.nl is dat wij per regio lokale zzp-specialisten betrekken bij ons netwerk. Specialisten waar wij stuk voor stuk achter staan en waar wij én ons netwerk goede ervaringen mee hebben.

Samenwerking

Mijn doel is om het netwerk te laten groeien met behulp van een mix van zzp'ers en medewerkers in dienst. Ondertussen werken we met een team van 8 toppers aan ons platform en netwerk.

Aansluiten als zzp'er?

Indien je onze initiatieven wilt steunen en je gebruik wilt maken van onze collectieve kortingen, helpdesks en ondersteuning word dan lid van Het Ondernemerscollectief.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met mij én mijn netwerk via de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Martijn Pennekamp

ikwordzzper.nl
info@ikwordzzper.nl

Initiatiefnemer, motor en smeerolie

Blogs

ZZP Agenda

augustus
20