gasten online
Registreer en profiteer!
 

Partner worden?

Bedankt voor jouw interesse om partner te worden van ons startersplatform. Wij zijn voor diverse regio's op zoek naar boekhoudkantoren, flexplekken, coaches, tekstschrijvers, webdesigners en juristen om samen (startende) zzp'ers op weg te helpen.

Partner zijn: dit houdt het in

Op ikwordzzper.nl krijgen wij veel vragen van (oriënterende) zzp'ers: van boekhoudkundige tot fiscale of juridische vragen. Wij willen de zzp'er zo goed mogelijk op weg helpen door hen in contact te brengen met professionals uit de regio. Zo kunnen wij deze starters doorverwijzen naar relevante partners uit de regio.

Wat voor partners zoekt ikwordzzper.nl?

Ben jij werkzaam in een van deze branches en is de zzp'er jouw doelgroep? Laat jouw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij sturen je zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden om aan te sluiten!

Partner worden?


 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord