gasten online
Registreer en profiteer!
 

Tentoo

Met Tentoo kies je voor onbekommerd ondernemerschap. Al 25 jaar zorgt Tentoo dat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken. Zzp’ers en freelancers kunnen met payroll van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Met ZZP-Support worden alle administratieve verplichtingen uit handen genomen. Debiteurenbeheer; BTW- en IB-aangiften: álles wordt voor je verzorgd. Zo houd jij meer tijd over voor je vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Tentoo maakt het zelfstandig ondernemerschap voor zzp’ers en freelancers een stuk eenvoudiger. Op twee manieren kunnen zij worden ontzorgd: met payroll en ZZP-Support. Al ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

Payroll voor freelancers en zzp’ers

Met payroll combineer je het zelfstandig ondernemerschap met het gemak van loondienst. Je komt bij ons op de loonlijst, maar bepaalt zelf voor wie je werkt en voor welk tarief. Wij nemen alle administratieve en financiële verplichtingen over. Bovendien bouw je rechten op voor de WW, WIA en ZW. Erg fijn als je wegens omstandigheden even niet kunt werken.

Wat zijn de voordelen?

 • Binnen 7 dagen je opdracht uitbetaald
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Geen KvK-inschrijving nodig
 • Je werkt volledig zelfstandig, zelfs als je maar één opdrachtgever hebt
 • Je kunt direct starten!

Is payroll iets voor jou?

Benieuwd waarom zelfstandigen kiezen voor payroll? En wat de voor- en nadelen zijn? In het webinar ‘Is payroll iets voor mij?’ besteedden we hier aandacht aan. Bekijk hier het fragment (6 minuten):


Wanneer kun je beginnen?
Vandaag al als je wilt! Als freelancer bij Tentoo heb je geen KvK-inschrijving of BTW-nummer nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is je bij ons inschrijven via my.tentoo.nl. Als je dat hebt gedaan, kun je direct je opdracht via ons laten uitbetalen.

Meer weten? Lees meer over payroll!

ZZP-Support
Een zzp’er is een ondernemer in hart en nieren én met een KvK-inschrijving en BTW-nummer. Je bent zelfbepalend. Jij kiest waar je geld aan uitgeeft, zoals verzekeringen en pensioen. Of je kiest ervoor om te investeren in je onderneming. Onze dienstverlening ZZP-Support zorgt dat jij je kunt focussen op je onderneming. Wij zorgen voor alle administratieve rompslomp, zoals facturatie, debiteurenbeheer en aangiften.

Wat zijn de voordelen?

 • Je BTW- en IB-aangifte(s) worden voor je gedaan
 • Binnen 7 dagen je opdracht uitbetaald
 • Debiteurenbeheer en facturatie worden voor je verzorgd
 • 24/7 online inzicht in je administratie via my.tentoo.nl
 • Een vaste, ervaren en persoonlijke adviseur

Hoe werkt het?
Als zzp’er ben je veel tijd kwijt aan je onderneming. Om in de avonduren dan ook nog eens aan je administratie te zitten; daar hebben veel ondernemers weinig zin in. ZZP-Support zorgt dat je ’s avonds je handen vrij hebt. Wij nemen al jouw administratieve en fiscale zaken over. Extra pluspunt; wij betalen je opdrachten binnen 7 dagen aan je uit. Zo kom je als zzp’er niet in de financiële problemen. Een hele geruststelling.

Wanneer kun je beginnen?
Wij willen je graag leren kennen. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. Je krijgt een persoonlijk adviseur die precies weet wat er bij jou speelt en die weet wat jij belangrijk vindt. Na dit gesprek krijg je van ons een e-mail om zaken aan te leveren, zoals:

 • Bedrijfsgegevens
 • KvK-nummer
 • BTW-nummer
 • Je administratie

Wij zorgen ervoor dat jouw administratie goed wordt geregeld. Van A tot Z kun je op ons bouwen. Of het nu gaat om het verzorgen van je administratie of het geven van advies.

Meer weten? Lees meer over ZZP-Support!

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord