PriPost

PriPost biedt een zakelijk postadres speciaal voor ZZP’ers. Met een Postbox van PriPost geniet je al vanaf € 5,95 per maand van een aantal belangrijke voordelen.

Meer privacy en gemoedsrust

Met een zakelijk postadres heb je meer privacy, omdat je aan niemand meer jouw privéadres hoeft door te geven. Zo houd je zaken en privé gescheiden en kun je thuis met een gerust hart de deur achter je dichttrekken.

Afscherming bij de KvK

Jouw zakelijke postadres kun je tevens gebruiken als correspondentieadres bij de Kamer van Koophandel. Daarmee kun je als eenmanszaak tegenwoordig jouw privé adres af laten schermen, zodat deze niet meer zichtbaar is in het Handelsregister. Dat scheelt een hoop ongewilde reclame, commerciële telefoontjes en ongenodigde gasten aan de deur…

Een professionele uitstraling voor jouw bedrijf

Tegenwoordig ‘googlen’ klanten het adres van de bedrijven met wie ze zaken doen. Logisch dat jouw klanten dat dus ook doen. Met een postadres van PriPost zien ze dan een representatief, zakelijk adres. En dat maakt zeker weten een betere indruk!

Meer gemak en nooit meer iets missen

Je bent regelmatig onderweg en veel zaken regel je online en ‘on the go’. Dan is het toch heel handig als je jouw post ook online kunt inzien en gelijk kunt afhandelen? Met onze Postbox heb je altijd en overal toegang tot jouw post. Veilig, in jouw eigen, online omgeving. 

De voordeligste optie zonder lange termijn contract

Je hebt al een postadres voor slechts € 5,95 per maand en daarmee is PriPost verreweg de voordeligste aanbieder. Daarbij is de Postbox ook maandelijks opzegbaar dus je zit er nooit ongewild lang aan vast!

Ontdek hoe onze Postbox werkt…

Klant worden is heel gemakkelijk en in een paar minuten geregeld. Ga naar onze website en kijk hoe de Postbox ook kan werken voor jou!

Ontdek hoe de Postbox werkt

Dossier: Postadres

Dossier: Postadres

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over je postadres. 

Doe de checklist

Doe de checklist

Is een postadres interessant voor mij als zzp'er?