Dossier: Postadres

Om je in te schrijven bij de KvK moet je een vestigingsadres doorgeven. Veel zzp'ers gebruiken hiervoor hun privé adres, wat niet altijd even professioneel overkomt en problemen met zich mee kan brengen. Lees in dit dossier over andere opties die je hebt.

Welk adres gebruiken bij de KvK?

Welk adres gebruiken bij de KvK?

Als jouw privéadres gelijk is aan jouw bedrijfsadres dan staat jouw privéadres openbaar in het Handelsregister. Wij kunnen ons voorstellen dat je dat niet wenselijk vindt. Heb je liever een professioneel zakelijk (anoniem) adres lees dan verder.

Vermijd deze valkuilen bij de start als zzp’er

Vermijd deze valkuilen bij de start als zzp’er

Je bedrijf is ingeschreven op jouw privéadres want je werkt lekker vanuit huis. Al snel merk je dat jouw privéadres niet meer zo privé is, want verkopers, klanten en andere zakelijke relaties weten ineens jouw huis te vinden.

De voordelen van een moderne Postbox voor zzp'ers

De voordelen van een moderne Postbox voor zzp'ers

In de dynamische wereld van zzp'ers evolueert ook de manier waarop zij hun post ontvangen. Traditionele postbussen bij postkantoren worden steeds minder aantrekkelijk, terwijl moderne Postbox-oplossingen, zoals die van PriPost, steeds populairder worden. Laten we eens kijken naar de redenen waarom zzp'ers kiezen voor een Postbox en hoe het hun zakelijke leven vereenvoudigt.

Woonadres afschermen als zzp’er?

Woonadres afschermen als zzp’er?

Vanaf nu heb je als zzp'er de mogelijkheid om je adresgegevens af te laten schermen in het Handelsregister van de KvK. Dit betekent dat je woonadres niet langer voor iedereen zichtbaar zal zijn. Dit is vooral een verstandige keuze als je jouw privacy als ondernemer wilt beschermen. Er zijn echter enkele essentiële aspecten om rekening mee te houden.

Postbus nodig? Bespaar geld met een Postbox!

Postbus nodig? Bespaar geld met een Postbox!

Met een Postbox zit je niet vast aan dure abonnementen. Voor slechts € 5,95 per maand excl. btw heb je je eigen postadres. Verder betaal je alleen voor de post voor je wordt verwerkt. Geen post deze maand? Dan zijn dat ook geen kosten. Zo simpel kan het zijn. Lees snel verder en bespaar op een Postbus.

Gebruik maken van een postbus als zzp’er

Gebruik maken van een postbus als zzp’er

Een postbusadres kun je aanvragen bij PostNL. Dit kost je eenmalig € 46 excl. btw en jaarlijks betaal je € 253 excl. btw. Zo vraag je hem aan en weet dat er ook een goed alternatief is!