Freelance Factoring

Freelance Factoring gelooft dat geen enkele ondernemer graag wacht op de betaaltermijn van zijn of haar opdrachtgever. Daarom financieren zij facturen voor en betalen binnen 24 uur het factuurbedrag uit. Op deze manier beschikt de ondernemer altijd direct over zijn of haar geld en zijn er geen zorgen over betaaltermijn of debiteurenbeheer.

Meer weten over factoring?

Wil je meer weten over factoring? Neem gerust contact met Freelance Factoring op. Een van de medewerkers legt graag uit hoe het werkt. Zo kun je weloverwogen bepalen of het voor jou geschikt is. Klant worden bij Freelance Factoring is eenvoudig en snel geregeld. Van offerte-aanvraag tot voorfinanciering: het hoeft niet langer te duren dan 2 werkdagen.

FreelanceFactoring is factoringspecialist voor zzp’ers, freelancers en kleine ondernemers. Binnen 24 uur keren zij het bedrag uit waar je recht op hebt. Ze wachten vervolgens op de betaaltermijn die is afgesproken met de opdrachtgever en nemen de verdere financiële afhandeling over. Samenwerken met Freelance Factoring betekent zorgeloos ondernemen zonder liquiditeitsproblemen en debiteurenbeheer.

Naar website

Dossier: Factoring

Dossier: Factoring

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over factoring. Mede mogelijk gemaakt door Freelance Factoring.