gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: zorg

Als je zelfstandig ondernemer bent, heb je het druk genoeg met het draaiende houden van jouw bedrijf. Je steekt veel tijd en energie in je onderneming, want succesvol zzp'er zijn is je doel! Tegelijkertijd heb je ook genoeg andere zaken aan je hoofd: je familie, vrienden, vrije tijd én natuurlijk jouw gezondheid. Vraag jij jezelf ook wel eens af: hoe houd ik het allemaal in balans? In dit dossier lees je meer over gezond ondernemen en balans op zowel privé als zakelijk vlak. 

Je mentale veerkracht vergroten als zzp'er

Alles loopt soepel, met je opdrachtgevers en thuis. Je voelt je goed en je hebt veel energie. Ook buiten het werk kun je nog van alles doen. Dat zou fijn zijn, toch? Natuurlijk is de praktijk soms anders. Het leven en het werk loopt niet altijd op rolletjes. Toch maakt het veel verschil hoe je er zelf mee om gaat. Of anders gezegd: hoeveel mentale veerkracht je hebt.

Meer informatie

Fysieke klachten voorkomen als zzp'er

Uit onderzoek blijkt dat veel zzp’ers last hebben van fysieke klachten. Eén van de meest voorkomende klachten zijn lage rugklachten: in 95% van de gevallen is de oorzaak moeilijk te achterhalen. Niet-ergonomisch werken, een slechte conditie of stress kan dan één van de oorzaken zijn. Hoe kun je rugklachten voorkomen? En hoe kun je omgaan met rugpijn?

Meer informatie

Gratis handboek: gezond starten als zzp'er of freelancer

Er zijn veel verschillende redenen waarom je zzp'er zou willen worden. Misschien mis je iets in je baan of wil je meer vrijheid. Natuurlijk wil je succesvol ondernemer worden, echter: dat is niet vanzelfsprekend. In dit handboek, samengesteld door ikwordzzper.nl en VGZ, geven we je de basis om een succesvolle, gezonde ondernemer te worden. Je wordt door alle aspecten van het ondernemerschap geleid en krijgt veel tips.

Meer informatie

Tien tips: gezond ondernemen doe je zo!

Als zzp’er heb je veel vrijheid: je bent eigen baas en jij beslist wat je doet. Maar je loopt ook risico’s. Want wat als je ziek wordt? Het is verstandig om je als zzp’er goed te verzekeren. In samenwerking met VGZ bieden wij je een gratis whitepaper aan, waarin je tien tips vindt om gezond te ondernemen.

Meer informatie

Een collectieve zorgverzekering voor zzp'ers

Als zzp'er krijg je niet doorbetaald bij ziekte. Daarom wil je zo snel mogelijk weer gezond aan de slag. Een goede zorgverzekering is dan onmisbaar. Met de collectieve zorgverzekering van VGZ ben je goed verzekerd én krijg je korting op jouw premie. De collectiviteit is samen met Het Ondernemerscollectief opgestart. Lees meer!

Meer informatie

Tips en mythes rondom vitaliteit

Als ondernemer heb je een grote verantwoordelijkheid: je hebt je eigen bedrijf en moet voor je eigen inkomsten zorgen. Je vitaal voelen is dan ook erg belangrijk. Zo word je veerkrachtiger, heb je minder last van stress en spanningen en herstel je sneller als je ziek bent geweest. Wat zegt de wetenschap over vitaliteit? Wat weten we nu dat we voorheen niet wisten? En hoe word je als zzp’er vitaler? Dat en meer lees je in de whitepaper, die je hieronder gratis downloadt, die in samenwerking tussen ikwordzzper.nl en zorgverzekeraar VGZ tot stand is gekomen.

Meer informatie

Downloads

Handboek 

Gezond starten als zzp'er of freelancer

Whitepaper 

Tien tips: gezond ondernemen doe je zo!

Whitepaper 

Feiten en mythes rondom vitaliteit

Bekijk alle downloads

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord