gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wat moet je op een persoonlijk visitekaartje zetten?

Visitekaartjes zijn onmisbaar voor mensen met een bedrijf. Bijvoorbeeld om weg te geven tijdens netwerkevenementen. Ook veel freelancers hebben een persoonlijk visitekaartje, voor als ze een potentiële klant tegen het lijf lopen. Maar welke informatie moet je eigenlijk op een  persoonlijk visiekaartje zetten?

Het maken van een goed visitekaartje is makkelijker dan je denkt. Je kunt programma’s zoals Photoshop of Illustrator gebruiken om ze te maken. Maar je kunt ook een handig sjabloon gebruiken en deze aanpassen naar wens in een van de vele online design tools.

Hier is de essentiële informatie die je op een persoonlijk visitekaartje moet zetten:

Je naam

Je naam is het eerste wat je op een persoonlijk visitekaartje moet zetten. Hoewel sommigen hun volledige naam vermelden, kan het soms handiger zijn om de naam te gebruiken die je gebruikt voor je werk. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid en schept duidelijkheid bij de ontvanger.

Functie

Op een doorsnee visitekaartje zou je normaal gesproken je functietitel zetten. Persoonlijke visitekaartjes hebben die informatie echter niet nodig. In plaats daarvan kun je een korte omschrijving geven van wat je momenteel doet of zou willen doen. Het moet duidelijk maken wat voor werk je bekend om wil staan of waar je voor wil worden ingehuurd.

Voorbeeld: Stel dat je zzp’er bent in de creatieve industrie met veel verschillende expertises zoals grafisch ontwerp, illustratie, video editen en meer. Wil je vooral voor grafisch ontwerp worden ingehuurd, zet dan ‘grafisch vormgever’ op je visitekaartje.

Contactinformatie

De contactinformatie is uiteindelijk waar het om draait. Dit maakt het mogelijk voor potentiële klanten om snel en gemakkelijk contact met je op te nemen. Hoewel je natuurlijk het liefst hebt dat klanten je direct kunnen bereiken, geef je ze beter niet je persoonlijke contactinformatie.

Portfolio Link

Als je in de creatieve industrie werkzaam bent, is het raadzaam om een link naar je portfolio op je visitekaartje te zetten. Je portfolio moet stukjes bevatten van je beste werk. Mensen moeten zien wat voor werk je maakt voordat ze je kunnen inhuren. Overweeg ook het gebruik van QR codes. Mensen kunnen deze scannen en worden vervolgens doorverwezen naar je online portfolio.

Social media kanalen

Door je sociale media op je visitekaartjes te zetten geef je mensen indirect meer informatie over jezelf en je werk. Plaats de sociale media kanalen die relevant zijn en die je regelmatig bijhoudt. Zet vooral geen persoonlijke social media accounts op je kaartje.

Visitekaartjes kunnen een grote impact op je carrière hebben. Het zorgt ervoor dat je veel gemakkelijker en met meer zelfvertrouwen kunt netwerken. Ontwerp daarom vandaag nog je eigen visitekaartjes en ga nooit meer naar een evenement zonder ze op zak te hebben!

Bestel hier je visitekaartjes

Ben je op zoek naar een partij die snel en voordelig visitekaartjes levert? Wij hebben een samenwerking met Flyeralarm, specialist in promotioneel drukwerk. Kies een design of upload je eigen ontwerp. Eenvoudig opgemaakt, scherp geprijsd, snel geleverd.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord