• Laatste update:
 • Update datum:
 • Leestijd: 3 min

Het leasen van een Apple-werkplek als zzp’er

Het leasen van een Apple-werkplek is een slimme oplossing voor zzp’ers die geen grote investering willen doen, maar wel direct gebruik willen maken van de nieuwste hardware en software van Apple. Je hebt geen hoge aanschafkosten van een MacBook, iPhone, iPad of iMac. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag voor een complete werkplek. Bovendien ben je flexibel in de invulling van je werkplek én je profiteert door de leaseconstructie van fiscale voordelen. Je leaset al een Apple-werkplek voor nog geen € 30 per maand.

Een Apple-werkplek leasen is net als een auto leasen

Een Apple-werkplek leasen is eigenlijk hetzelfde als een auto leasen, maar dan voor Apple-producten. Je hebt wel de lusten van altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologieën en software, maar niet de lasten van een grote investering in één keer. Dit geeft je meer financiële ruimte om in andere zaken te investeren die voor jouw bedrijf van belang zijn. Je werkt efficiënter met de nieuwste Apple-apparatuur en accessoires, en je bent productiever.

Maximale flexibiliteit met een leasecontract op maat

Het leasen van een Apple-werkplek biedt je als zzp’er maximale flexibiliteit. Je stemt de Apple-apparatuur, accessoires en services op maat van je bedrijf af en kiest een looptijd van het leasecontract die het beste bij je past. Bijvoorbeeld 24 of 36 maanden. Aan het einde van de looptijd heb je de keuze om de devices over te nemen tegen de geldende marktwaarde, de apparatuur weer in te leveren of de lease te verlengen. Hierdoor speel je gemakkelijk in op veranderingen binnen je bedrijf en op de behoefte die je op dat moment hebt.

Thuis, op je werkplek of onderweg werken met Apple-devices

Een hybride werkplek is de toekomst. Je kunt als zzp’er vaak overal werken: thuis, op je werkplek of onderweg. Met de krachtige, veilige en innovatieve Apple-producten functioneer je overal beter en maak je betere beslissingen. Met het gebruik van Apple-devices voor jouw zzp-bedrijf ben je goedkoper uit. Dit voordeel schuilt in lagere kosten van extra software, extra randapparatuur, ondersteuning en een lager stroomverbruik. Bovendien zorgt het leasen van een Apple-werkplek voor een positief imago.

Boekhoudpakketten vergelijken?

Boekhoudpakketten vergelijken?

Ben jij als (startende) zzp'er op zoek naar een geschikt online boekhoudprogramma om jouw administratie (deels) zelf te doen? We hebben voor jou een aantal gangbare aanbieders op een rijtje gezet.

Direct startklaar na het leasen van Apple-devices

Met het leasen van Apple-devices, heb je direct toegang tot een state-of-the-art werkplek, die je naar gelang kunt op- of afschalen. De Apple-werkplek is startklaar. Je kunt direct aan de slag, zonder tijd te verliezen aan het installeren van allerlei hardware en software. Licenties kopen is niet nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw systemen.  Weet dat je als zzp’er veel meer kunt financieren via lease, specifiek:

 • Apple-apparatuur, zoals een MacBook, iMac, iPad en iPhone.
 • Accessoires, bijvoorbeeld een extra display, externe opslag en een USB-C hub.
 • Softwareoplossingen als Microsoft 365 voor zakelijk Apple-gebruik.
 • Device as a Service-oplossingen voor een werkplek op maat.
 • Assemblage en uitrolservice van de verschillende Apple-apparaten.
 • Verzekeringen, waardoor je je als zzp’er geen zorgen hoeft te maken.
 • Trainingen om vertrouwd te worden met de Apple-devices en er het maximale uit te halen.

Apple-producten betaalbaar met Amac Pro ZZP-lease

Amac Pro ZZP-lease biedt een financiële regeling aan voor zelfstandig ondernemers die graag aan de slag willen met een moderne, flexibele werkplek, maar opzien tegen een eenmalige, grote investering. Met Amac Pro ZZP-lease worden Apple-producten betaalbaar, want je betaalt je aankoop via een vast bedrag per maand.

Samen met een krachtige implementatiepartner als Amac Pro stel je op basis van jouw wensen de ideale Apple-werkplek samen. Na jouw akkoord wordt het voorstel voorgelegd bij de leasemaatschappij, die jouw aanvraag beoordeelt. Na goedkeuring levert Amac Pro de bestelde Apple-apparaten. Om in aanmerking te komen voor Amac Pro ZZP-lease, dien je als zzp’er aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Jouw onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • Je bent langer dan 3 maanden actief als zzp’er.
 • Je kunt 2 verstuurde facturen (inclusief betaalbewijzen) overhandigen.
 • Je verricht een aanbetaling ter waarde van 3 maanden.
 • Je betaalt op basis van automatische incasso, per kwartaal vooruit.
 • Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben. 

Zorgeloos werken als zzp’er met een geleasete Apple-werkplek

Het leasen van een Apple-werkplek biedt je als zzp’er vele voordelen. Door te kiezen voor een leaseconstructie als Amac Pro ZZP-lease heb je altijd de nieuwste Apple-hardware en software tot je beschikking, zonder hoge aanschafkosten of financiële risico’s. Bovendien ben je flexibel in je handelen en kun je gebruikmaken van aanvullende diensten als support, training, reparatie en onderhoud om zorgeloos te werken.

Gratis downloads

Bekijk alle downloads

Contactformulier

Stel jouw vraag

Onze partners

Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

De ervaringen die zzp-expert Martijn Pennekamp in de loop der jaren heeft opgedaan, heeft hij gebundeld in dit boek met 50 waardevolle tips voor een succesvolle start als zzp'er!