gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wat kosten verzekeringen voor zzp’ers?

Als starter wil je het liefst vooraf weten met welke kosten je te maken gaat krijgen, om in te schatten of je bedrijfsplan haalbaar is. Zou het niet fijn zijn als je weet wat branchegenoten betalen voor hun verzekeringen? Dat geeft je al een eerste beeld van je kosten.

De verschillen zijn enorm

Als je informeert in je netwerk, merk je dat de een € 50,- per maand betaalt, de ander het dubbele. Logisch, iedere ondernemer is anders. En iedereen bepaalt zelf wat hij wel en niet verzekert. Daarnaast spelen andere factoren een rol in de premie, zoals:

  • je activiteiten
  • de hoogte van je omzet
  • de waarde van je spullen
  • wel/geen eigen pand
  • wel/geen bedrijfswagen
  • wel/geen medewerkers in dienst

Handig: bedrijvenpakket van Allianz

Om zzp'ers grip te geven op de kosten van verzekeringen, ontwikkelde Allianz het Bedrijvenpakket ZZP: één oplossing voor alle ondernemersrisico’s. Het betreft een flexibele pakketpolis die je volledig kunt afstemmen op jouw specifieke verzekeringsbehoeften. Met het Bedrijvenpakket heb je één pakket voor alle ondernemersverzekeringen: van aansprakelijkheid tot rechtsbijstand, van werkmaterieel tot (bestel)auto.

Het Bedrijvenpakket ZZP van Allianz biedt je aanzienlijk financieel voordeel. Want door je verzekeringen onder te brengen in één pakket krijg je een aantrekkelijke korting op de premie. Deze begint met 2,5% voor twee verzekeringen en loopt op tot 10% als je zes of meer verzekeringen in het Bedrijvenpakket onderbrengt.

10% extra korting als lid van Het Ondernemerscollectief

Naast de pakketkorting ontvangen leden van Het Ondernemerscollectief aanvullend 10% extra korting op het Bedrijvenpakket ZZP. Log in op het beschermde gedeelte van de website en maak gebruik van de link die je vindt in jouw account. Handig toch? Doe er je voordeel mee!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord