gasten online
Registreer en profiteer!
 

Helpdesks en andere services

Via Het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van de wet DBA, factoring en algemene vragen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Daarom bieden we je allerlei extra's op diensten en services.

Gratis gebruik van helpdesks en services via Het Ondernemerscollectief

Als ondernemer kun je misschien wel een steuntje in je rug gebruiken op sommige vlakken. Misschien heb je een juridische vraag of wil je meer weten over het opbouwen van jouw pensioen. Speciaal voor jou hebben we daarom een aantal helpdesks en services waar je, als je lid bent van Het Ondernemerscollectief, gratis gebruik van kunt maken. Van welke extra's kun je gebruikmaken als je lid bent van Het Ondernemerscollectief?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 49,95 (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid? Klik dan hier!

 


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.