gasten online
Registreer en profiteer!
 

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over je pensioen? Benieuwd welke risico's je loopt en hoe dit fiscaal in zijn werk gaat? Als zelfstandige is pensioen opbouwen namelijk niet vanzelfsprekend. Hoe kun je er toch voor zorgen dat ook jij comfortabel van je oude dag kunt genieten? Onze partner BrightPensioen helpt je graag!

De initiatiefnemers van BrightPensioen vonden het vreemd dat ze voor hun pensioen per se bij een bank of verzekeraar moesten aankloppen. ‘Waarom kunnen we dit niet gewoon zelf doen?’ vroegen ze zich af en besloten deze mogelijkheden te onderzoeken. Het resultaat is BrightPensioen: de eerste pensioeninstelling die eigendom van de deelnemers wordt. Er zijn dus geen vakbonden, verzekeraars of banken bij betrokken. Zelfs niet voor de financiering, want BrightPensioen is gefinancierd door crowdfunding en door de oprichters zelf.

Het Ondernemerscollectief is een samenwerking aangegaan met BrightPensioen. Samen zetten zij voor leden van het Ondernemerscollectief een pensioen helpdesk op zodat al jouw vragen beantwoord kunnen worden.

Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Hoeveel pensioen kan ik opbouwen?
  • Welke risico's loop ik?
  • Hoe zit het fiscaal?
  • Kan ik van mijn zakelijke rekening inleggen, of moet het een privé-rekening zijn?
  • Hoeveel mag ik fiscaal vriendelijk voor mijn pensioen opzij zetten?
  • Kan ik geld uit mijn (Fiscale) Oudedagreserve (FOR) overhevelen?
  • Kan ik pensioen dat ik heb opgebouwd bij eerdere werkgevers overhevelen?

Heb jij vragen over jouw pensioen? Neem dan contact op met onze pensioen helpdesk via Het Ondernemerscollectief. Om gebruik van deze service te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Nog geen lid? Klik dan hier!


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.