gasten online
Registreer en profiteer!
 

Factoring helpdesk

FreelanceFactoring is factoringspecialist voor zzp’ers, freelancers en mkb ondernemers. Binnen drie werkdagen keren zij het bedrag uit waar je recht op hebt. Ben je lid van Het Ondernemerscollectief? Dan kun je gratis te allen tijde gebruikmaken van onze helpdesk op het gebied van factoring.

Factoring helpdesk: dit houdt het in

Heb jij vragen over factoring? Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen voor vragen terecht bij de Factoring Helpdesk van FreelanceFactoring. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Wat houdt factoring in?
  • Wat zijn de voor-/ en nadelen van factoring?
  • Kom ik in aanmerking voor factoring?

Klik hier voor meer informatie.

Om gebruik te kunnen maken van de service dien je FreelanceFactoring jouw bewijs van inschrijving van Het Ondernemerscollectief te mailen. Dit bewijs kun je vinden in de speciale pagina voor onze leden. Je kunt contact opnemen met de Factoring Helpdesk via info@freelancefactoring.com of via telefoonnummer 010-2262185.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Nog geen lid? Klik dan hier.


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord