gasten online
Registreer en profiteer!
 

Hypotheek helpdesk

Pentrax is specialist op het gebied van hypotheken voor (startende) ondernemers. Jaarlijks helpt Pentrax honderden ondernemers aan het beste aansluitende hypotheekvoorstel.

Hypotheek helpdesk: dit houdt het in

Heb jij vragen over een hypotheek? Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen voor vragen terecht bij de hypotheek helpdesk van Pentrax.

Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Wat zijn mijn hypotheekmogelijkheden als zzp'er?
  • Wat is mijn maximale hypotheek?
  • Wat is Nationale Hypotheek Garantie?
  • Wat is boete rente?
  • Hoe is de hypotheekrente aftrek geregeld?
  • Sparen of extra aflossen op mijn hypotheek?
  • Wat zijn objectfinancieringen?

Om gebruik te kunnen maken van de korting en service dien je Pentrax jouw bewijs van inschrijving van Het Ondernemerscollectief te mailen. Dit bewijs kun je vinden in de speciale pagina voor onze leden. Je kunt contact opnemen met de hypotheek helpdesk via info@pentrax.nl of via 024-7503463.

Korting bij Pentrax

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen € 245,- korting op de advieskosten van een hypotheekaanvraag. Nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik op onderstaande button en word lid van het Ondernemerscollectief en profiteer van diverse kortingen. Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden. Je bent al lid voor slechts € 49,95 (excl. btw) per jaar. Nog geen lid? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord