gasten online
Registreer en profiteer!
 

Incasso service

Als zzp’er kun je te maken hebben met een opdrachtgever of klant die niet op tijd betaalt. Wij staan voor je klaar.

No Cure No Pay

Heb jij problemen met een klant die zijn/haar factuur niet betaalt? Onze no cure no pay incassoservice staat voor je klaar. Wij helpen jou samen met B&D juristen, onderdeel van marktleider DAS, met advies, het innen van het factuurbedrag en verdere afwikkeling van de zaak.

Wij zorgen voor een snelle incasso met respect voor de klant, we starten gemakkelijk een gerechtelijke procedure op als het bedrag niet geïncasseerd kan worden en zelfs bij kleine bedragen is onze incassoservice rendabel.

Gratis voorbeeldbrieven

De incassoservice in samenwerking met B&D Juristen, onderdeel van DAS, is alleen beschikbaar voor onze leden. Via de pagina met downloads vind je een aantal gratis voorbeeldbrieven die je kunt gebruiken als je factuur bijvoorbeeld niet betaald is.

Korting bij Het Ondernemerscollectief

Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen, in tegenstelling tot andere belangenorganisaties, gratis gebruik maken van de incassoservice. Nog geen lid? Meld je dan hier aan.


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.