gasten online
Registreer en profiteer!
 

Incasso service

Als zzp’er kun je te maken hebben met een opdrachtgever of klant die niet op tijd betaalt. Wij staan voor je klaar.

No Cure No Pay

Samen met Cannock, onderdeel van DAS, bieden wij via Het Ondernemerscollectief een no cure, no pay incassoservice. Wij helpen je met advies, het innen van je factuur en verdere afwikkeling van de zaak. Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen gratis gebruikmaken van deze incassoservice.

Gratis voorbeeldbrieven

De incassoservice is alleen beschikbaar voor leden van Het Ondernemerscollectief. Via de pagina met downloads vind je een aantal gratis voorbeeldbrieven die je kunt gebruiken als je factuur bijvoorbeeld niet betaald is.

Korting bij Het Ondernemerscollectief

Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen, in tegenstelling tot andere belangenorganisaties, gratis gebruik maken van de incassoservice. Nog geen lid? Meld je dan hier aan.


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord