• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Verzekeringshelpdesk

Wil je weten welke verzekeringen je het beste kan afsluiten als zzp'er, of wat er wel of niet gedekt is bij een bepaalde verzekering? Speciaal voor jou hebben wij een helpdesk opgezet waar je terecht kunt met deze en andere vragen.

Easeley.nl is een nieuw online verzekeringsplatform speciaal voor zelfstandig ondernemers waar je gemakkelijk scherp geprijsde verzekeringen kunt afsluiten die passen bij de zzp’er. Ook kun je advies krijgen over allerlei vraagstukken als het complexe verzekeringen betreft.

Verzekeringshelpdesk: dit houdt het in 

Wil je weten welke verzekeringen je het beste kan afsluiten als zzp'er, of wat er wel of niet gedekt is bij een bepaalde verzekering? Speciaal voor jou hebben wij een helpdesk opgezet waar je terecht kunt met deze en andere vragen. De Verzekeringshelpdesk wordt verzorgd door easeley.nl verzekeren voor zelfstandig professionals.

Samen bieden we:

  • Hulp bij het maken van de juiste keuze op het gebied van verzekeringen voor ondernemers,
  • Flinke kortingen op bedrijfsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en autoverzekeringen,
  • Advies over wat je wel en niet zou kunnen afdekken.

Om gebruik van deze service te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Klik op onderstaande button en word lid van het Ondernemerscollectief en profiteer van diverse kortingen. Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar. Nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Korting bij easeley

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen 5% korting op de toch al scherpe premies van easeley. Log in om gebruik te maken van dit aanbod of volg deze link.

Blogs

ZZP Agenda

mei
23
mei
28