gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Voorbereidingsfase

Volg ons ZZP Stappenplan zodat je zeker weet dat je geen stap overslaat als startende zzp'er. Ons stappenplan is in fases opgezet. Volg alle stappen zodat je niets vergeet en maak daarna een berekening van jouw uurtarief en bereken wat je netto mag dragen van jouw brutowinst. Zo start je nog beter voorbereid als zzp'er!

Welkom in ons zzp stappenplan!

Wij van ikwordzzper.nl helpen jou graag goed voorbereid starten als zzp'er. Er komt immers veel kijken bij de start van je bedrijf. In dit stappenplan lees je waar je allemaal op moet letten. Je begint in de voorbereidingsfase.

Jezelf goed voorbereiden

Gefeliciteerd! Je bent van plan te starten als zzp'er te worden: nu begint het pas echt! De voorbereidingsfase begint met de volgende stappen:

Startfase

Na de voorbereidingsfase volgt de startfase . Hierin onderneem je de stappen:

Groeifase

Als je bent gestart, kom je in de groeifase . Deze bestaat uit de stappen:

Volg deze stappen en zorg dat je goed voorbereid van start gaat als zzp'er.

Maak ook gebruik van onze handige hulpmiddelen!

Ben je gestart als zzp'er en leidt je inkomensverlies door de coronacrisis? Afhankelijk van jouw situatie, zijn er verschillende regelingen waar je aanspraak op kunt maken. Met dit stappenplan krijg je in 5 minuten inzicht in welke maatregelen van het Corona Noodfonds Steunpakket voor jou van toepassing zijn en hoe je deze correct kunt aanvragen bij de betreffende overheidsinstantie.

Bezoek ook eens onze kennisbank waar je terecht kunt voor waardevolle informatie of ga naar onze pagina met gratis downloads.

Gratis webinar

Martijn Pennekamp geeft regelmatig gratis webinars waarbij je binnen 1,5 uur wordt klaargestoomd voor het ondernemerschap. Bezoek onze agenda om de eerstvolgende webinar mogelijkheid om te bekijken en meld je aan.

Leestip

Wil je een handig naslagwerk met 50 tips van ZZP Expert Martijn Pennekamp ? Lees dan zijn boek: "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er" . Bij oa Bol.com verkrijgbaar voor € 20, - inclusief btw en gratis te downloaden als E-Book wanneer je lid bent van Het Ondernemerscollectief .

 

Hieronder vind je nog enkele handige downloads die je kunnen helpen, doe er je voordeel mee. Veel succes met het starten als zzp'er.

Downloads

Stappenplan 

Starten vanuit een WW-uitkering

Whitepaper 

Starten als zzp'er

Bekijk alle downloads

Wil je een gratis adviesgesprek met één van onze boekhoudpartners?

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Woonplaats
Telefoonnummer
Jouw vraag of opmerking

 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord