gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Advies nodig bij hypotheekgerelateerde vragen

Ben jij zzp'er en heb je een vraag over jouw hypotheekmogelijkheden? Wil je weten wat er mogelijk is? Waar letten de banken op en welke gegevens moet je overhandigen? De hypotheek helpdesk van Het Ondernemerscollectief staat voor je klaar met antwoorden op al jouw hypotheekgerelateerde vragen.

Andere artikelen uit dit dossier:

Hoe krijg je een hypotheek als (startend) ondernemer?

Ken je ook de verhalen van andere zzp'ers die met hangen en wurgen een hypotheek hebben gekregen? Het is jammer dat dit zo vaak gebeurt. Zonde van je energie. Als je de volgende stappen doorloopt zorg je ervoor dat je zonder stress een hypotheek als ondernemer kunt afsluiten.

Meer informatie

Een hypotheek na één jaar werken als zzp'er

Een van de hardnekkigste mythes rondom hypotheken voor zzp'ers is dat je er pas een kunt krijgen als je al geruime tijd bezig bent. Dit is niet waar. De hypotheekwereld is in beweging. Steeds meer banken accepteren zelfstandigen al na een jaar. Wil je weten bij welke bank jij terecht kan als startende zzp'er? Lees dan verder.

Meer informatie

Nieuwe verplichting voor zzp'ers die NHG willen afsluiten

Als zzp'er is het doorgaans een stuk lastiger om een hypotheek af te sluiten. De reden hiervoor is natuurlijk wel enigszins duidelijk. Als zzp'er heb je namelijk minder vastigheid en kunnen je inkomens sterk wisselen. Om die reden zullen banken enigszins terughoudend zijn om met zzp'ers in zee te gaan.

Meer informatie

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord