Ziggo Zakelijk

Ziggo is dé partner als het gaat om stabiel en snel internet. Of je nu alleen je mail leest, met grote bestanden in de cloud werkt of urenlang online vergadert, jij bent verzekerd van stabiel internet! Zo maken we samen ondernemen een stuk eenvoudiger.

Internetten en bellen. Van levensbelang voor jou als ondernemer. Net als even ontspannen voor de tv na een dag hard werken. Bij Ziggo denken we graag met je mee! Onze Zakelijk Internet pakketten zijn altijd aan te passen. Verandert er iets in jouw situatie? We bewegen gewoon met je mee.

Ontdek de voordelen:

  • Supersnel en betrouwbaar internet tot 1Gb/s
  • Flexibele maandcontracten of kortingen bij een langer contract
  • Uitgebreide zakelijke service, zoals gratis installatie en zakelijke klantenservice
  • VodafoneZiggo Unlimited Learning
  • Business Crew
  • Ziggo Priority

Unlimited Learning

Bij Ziggo Zakelijk krijg je toegang tot ruim 250 online trainingen, cursussen, webinars en podcasts voor persoonlijke groei. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf, maar ook je bedrijf.

Business Crew

Heb je Ziggo Zakelijk, dan staat onze Business Crew tot je beschikking. Een team van specialisten, die allemaal werken volgens hetzelfde principe: Ask Only Once. Je hoeft je vraag maar bij één persoon neer te leggen, en die zorgt dat het wordt geregeld. Of het nu gaat om een technisch probleem, een vraag over je factuur of de installatie van je modem. 

Priority

Klanten van Vodafone en Ziggo krijgen voorrang bij het kopen van tickets voor concerten, festivals, voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Naar website

Dossier: Online en internet

Dossier: Online en internet

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over online en internet.

ZZP Agenda

mei
23
mei
28