KPN voor ondernemend Nederland

KPN helpt ondernemend Nederland al 130 jaar om nieuwe uitdagingen de baas te zijn. Dat doen we door toekomstbestendige, betrouwbare en veilige technologie voor elke onderneming beschikbaar te maken. We gaan daarbij geen uitdaging uit de weg en trekken samen met onze partners en heel ondernemend Nederland op. Zo zorgen we met elkaar dat we beter samenwerken, altijd verbonden zijn en optimaal beschermd zijn. Zo blijven al die netwerkers, ijsbrekers en doorzetters bijdragen aan het succes van Nederland. Vandaag, en morgen. Samen kunnen we elke nieuwe uitdaging aan.

Jij werkt slimmer met KPN

Werken kun je overal. Met collega’s op kantoor of in complete focus, lekker vanuit huis. Soms werk je bij een klant, of op een gezellige plek. Het is allemaal mogelijk. Zolang je maar een snelle verbinding hebt, altijd bij je bestanden kunt en geen veiligheidsrisico’s loopt. Daarom ontwikkelt KPN slimme oplossingen voor hybride werkers.

We leveren het beste en snelste netwerk van Nederland via Glasvezel en 5G. Ergens geen dekking? We lossen het voor je op met een wifi- of mobiele hotspot. En valt je vaste lijn uit, hebben we altijd een mobiele back-up klaar staan.

Ons netwerk is veilig van A tot Z. Dat betekent dat wij 24/7 werken aan het beveiligen van jouw data. En jij geen onnodig risico loopt. Daarnaast denkt KPN met je mee over het integreren van cloud, devices en jouw software oplossingen. Zo werk je dus echt slimmer met KPN.

Naar website

Dossier: Online en internet

Dossier: Online en internet

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over online en internet.