• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
november
14
Agenda

Online startersevenement “Financieel gezond van start”

Online | 19.30 uur

Op maandag 14 november organiseert ikwordzzper.nl samen met Movir het online startersevenement ‘Financieel gezond van start’ voor oriënterende of net gestarte ondernemers. Tijdens deze interactieve avond staan informeren en inspireren centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Als zelfstandige sta jij aan het roer. Dat is lekker. Maar zeker in een uitdagende tijd als deze is het fijn als je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en als je weet dat je er niet alleen voor staat. Tijdens dit evenement geven ervaren experts je belangrijke inzichten en handvatten om te bouwen aan een financieel gezonde onderneming. Dat hoef je niet alleen te doen.

Datum

Het online startersevenement vindt plaats op maandag 14 november en start om 19.30 uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelname link. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma

  • 19:30 uur - Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl
  • 19.45 uur – Training “Gezond van start; de ingrediënten voor een succesvol startersrecept “ door Fred Nessen, Stichting Ondernemersklankbord
  • 20.05 uur – Training “Zo is de steun van een AOV ook betaalbaar voor jou als starter” door Jouke Geurts, Movir
  • 20.25 uur - Training “Gezond financieel van start als zzp’er” door Martijn Pennekamp, oprichter ikwordzzper.nl
  • 20.45 uur - Vragen en afsluiting

Inhoud trainingen

Training “Gezond van start; de ingrediënten voor een succesvol startersrecept”

Hoe zorg je dat jij financieel goed van start gaat, ondanks corona, oorlog en inflatie? Fred Nessen, ondernemersadviseur van Stichting Ondernemersklankbord (OKB), deelt praktische handvatten. OKB is een netwerk van ervaren (oud)ondernemers dat al duizenden starters zoals jij op weg hielp.

Training - Hoe houd je jouw aov betaalbaar?

Als zelfstandige wil je kunnen doen waar jij goed in bent. Daar helpt een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering je bij. Jouke Geurts van Movir vertelt je meer over de zekerheid van dé inkomensverzekeraar van Zelfstandig Nederland. Ook handig: Jouke laat je zien aan welke knoppen jij kunt draaien om de premie van je aov binnen de perken te houden. Zo zorg je dat jij lekker bezig blijft!

Training - Gezond financieel van start als zzp’er

Veel omzet maken is leuk, maar wat nog belangrijker is het bedrag onder aan de streep. In deze training legt Martijn Pennekamp je uit welke fiscale aftrekposten er zijn als (startende) ondernemer. En hoe je op een gemakkelijke manier je netto besteedbare inkomen kunt uitrekenen. Wist je dat je bij een winst van ongeveer € 30.000,- geen belasting betaalt? Martijn legt je uit hoe dat zit.

Aanmelden

Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement deze inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij?

Meld je hier aan

ZZP Agenda

Blogs

Doorloop ons zzp stappenplan

Doorloop ons zzp stappenplan

Ga je starten? Doorloop ons zzp stappenplan zodat je niets vergeet!