• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
maart
29
Agenda

Belastingaangifte voor zzp’ers

Online | 15.00 uur

Misschien niet de leukste klus als ondernemer, maar wel fijn als het er weer opzit… De belastingaangifte. En als je het slim doet kun je geld besparen. Financieel expert Oskar Barendse helpt je er in dit webinar doorheen.

NB: het webinar op 29 maart is het live webinar. Ben je verhinderd, maar wil je wel graag meekijken? Meld je dan aan voor het opgenomen (niet live) webinar op 30 maart.

Maximale uit je aangifte halen

Voor zzp’ers komen er bij de aangifte inkomstenbelasting meer dingen kijken, dan bij de particuliere aangifte. In dit webinar leer je daarom het maximale uit je aangifte te halen als zzp’er. Inclusief concrete tips natuurlijk.

Alvast wat lezen? Wij schreven een blog met drie onmisbare belastingaangifte tips en een blog over de aftrekposten voor ondernemers.

Over Oskar Barendse

Dit Bright Academy webinar wordt gegeven door Oskar Barendse. Oskar is financieel expert, coach, trainer en spreker. Hij zorgt ervoor dat zijn klanten inzicht krijgen in hun financiën. Dit doe hij onder andere met z’n eigen bedrijf Cijferfluisteraar en voor online bank Knab.

Meld je hier aan