gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Groeien met je webwinkel

Wil jij als zzp'er meer online omzet behalen? In dit dossier lees je een aantal handige tips en trucs om meer uit je online verkopen te halen!

Tips om jouw online omzet te verhogen als zzp'er

Heb je een (web)winkel en wil je weten hoe je meer geld kunt verdienen? In deze blog deelt Martijn Pennekamp graag een aantal handige tips met je waar je wellicht nog niet aan hebt gedacht en die je kunt gebruiken om je omzet te verhogen!

Meer informatie

Trends in e-commerce

Ben jij als zzp'er benieuwd naar wat er speelt op het gebied van e-commerce? Wat zijn trends en wat kun je verwachten? In dit artikel lees je meer over e-commerce.

Meer informatie

Eenvoudig jouw online omzet verhogen als zzp'er

Vraag jij je af hoe jij als zzp’er meer kunt verdienen door online verkoop – zonder al te veel tijd en geld kwijt te zijn aan het vergroten van je naamsbekendheid? In deze blog vertelt Martijn Pennekamp je hoe je dit kunt aanpakken.

Meer informatie

Samenwerken met bol.com? Het kan!

Wil je als zzp’er eenvoudig en snel een grotere doelgroep bereiken met jouw producten? Overweeg dan eens een samenwerking met een platform. Wist je dat je je producten als zzp'er kunt verkopen via bijvoorbeeld bol.com? Dat heeft zo zijn voordelen: zo bereik je 9 miljoen klanten in Nederland en België.

Meer informatie

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.