januari
07
Agenda

Verwacht (g)een wonder in 2021

Online | 15.00 uur

Koester je ambities, dromen en idealen! Alleen voor wie een te rooskleurige bril op heeft, kan de realiteit frustrerend uitpakken. Verwachtingen die niet uitkomen zijn voor veel mensen een bron van onrust – vaak meer dan ze doorhebben. Daarom vormen je verwachtingen een goed vertrekpunt om meer ruimte in je hoofd te krijgen in 2021.

In dit webinar van BrightPensioen leer je bewuster te worden van al je verwachtingen en wat ze met je doen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf en je onrust. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden om kalmer en losser in het leven te staan (én om je ambities en idealen overeind te houden). Het zou gek zijn al te hoge verwachtingen te wekken, maar dit webinar zet je zeker aan het denken.

Over de spreker

Jan-Wolter Bijleveld is schrijver van de boeken Loslaten, Losser werken en Losleven, geeft diverse workshops en is onder meer docent bij The School of Life Amsterdam. Ook maakt bij de podcast “Afslag X“. In 2021 kun je een nieuw boek van hem verwachten. Kijk voor meer info op hoofdruimte.nl.

Meld je nu aan

ZZP Agenda