• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
oktober
05
Agenda

Univé Startersevent

Heerhugowaard | 18.30 uur

Inspirerend startersevent met netwerkmogelijkheden

Op donderdag 5 oktober organiseert Univé een ondernemersevent speciaal voor starters. Er zijn inspirerende sprekers die jou meenemen in het berekenen van je uurtarief, welke zaken je op administratief en fiscaal gebied moet regelen, het belang van een AOV en hoe je (online) marketing het beste kunt inzetten om potentiële klanten te bereiken. 

Aan jou de keuze welke twee workshops jij wilt volgen. En na afloop van de workshops is er een informatiebeurs en de mogelijkheid om je netwerk te vergroten, waarbij onder meer ikwordzzper.nl en Stichting Startersloket zijn vertegenwoordigd.

Deelname aan dit startersevent is kosteloos. En je bent vrij om een introducé mee te nemen.

Datum & tijd

Datum: donderdag 5 oktober

Tijd: Van 18.30 tot 21.30 uur

Locatie: Univé Noord-Holland, M. de Klerkweg 1 in Heerhugowaard

Het programma

18.30 uur - Inloop
19.00 uur - Welkomstwoord
19.10 uur - Laat je inspireren door Martijn Pennekamp (oprichter van ikwordzzper.nl)
19.30 uur - 1e ronde workshops
20.00 uur - 2e ronde workshops
20.30 uur - Informatiebeurs én netwerkcafé
21.30 uur - Einde

Meld je hier aan

Workshops

Tijdens dit startersevenement kan je twee workshops volgen om je kennis te vergroten. Nieuwsgierig welke je kunt volgen? Maak bij je aanmelding een keuze uit onderstaande workshops.

Workshop 1

Wat ben ik waard als zzp’er? Bereken je uurtarief

Hoe bepaal je de waarde van jou als zzp’er? Welke uurtarief past bij jouw dienstverlening en hoe verkoop je een beter tarief aan jouw klant? ZZP-Expert Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl gaat samen met jou aan de slag om jouw winstgevende uurtarief te bepalen in deze interactieve workshop.

Workshop 2

Een goede start met belastingen

Ontdek tijdens onze workshop de antwoorden op al jouw brandende ondernemersvragen over belastingen. Robert Berends van Berends Accounting behandelt in deze sessie onderwerpen zoals omzetbelasting, de Kleineondernemersregeling, auto’s op de zaak (of juist niet), subsidies voor elektrische voertuigen, en geeft tips om jouw administratie en facturatie belastingproof te houden.

Workshop 3

Het belang van een AOV

Jouw onderneming is meer dan alleen een bedrijf; het is je levenswerk. Je steekt er veel energie, tijd en passie in om het te laten groeien en bloeien. Maar wat als er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet kunt werken? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt voor een financieel vangnet wanneer je arbeidsongeschikt raakt. De overheid heeft namelijk niks voor jou geregeld. Het wel of niet afsluiten van een AOV is daarom een belangrijke beslissing. AOV specialisten, Mirelle Koning en Peter Meijns, vertellen je deze avond alle voor en tegens zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Workshop 4

Hoe word ik zichtbaar als zzp’er?

Hoe moeten mensen weten dat je bestaat als je jezelf niet laat zien? Maar waar moet je jezelf dan laten zien? Tijdens deze sessie vertelt Marketing- en Communicatiespecialist Annemieke Hageman hoe je je marketing optimaal kunt inzetten. Ze vertelt hoe je eenvoudig een marketingplan opstelt en welke marketingmiddelen allemaal interessant zijn. Door middel van handige tips en tools kun je direct aan de slag!

Meld je hier aan

ZZP Agenda

juni
25
juni
26