• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
oktober
04
Agenda

Startersevenement ‘Starten is topsport’

Online | 19.30 uur

Op maandag 4 oktober organiseert ikwordzzper.nl samen met Allianz het online startersevenement ‘Starten is topsport’ voor oriënterende of net gestarte ondernemers. Tijdens deze interactieve avond staan informeren en inspireren centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement maar liefst drie inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Datum

Het online startersevenement vindt plaats op maandag 4 oktober en start om 19.30 uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelname link. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma

19:30 uur - Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl
19:45 uur - Start training 'Ondernemen en AOV: hoe zit dit?' Door Tonny Smits van Allianz
20:05 uur - Start training 'De psychologie van presteren' door Sten Dallinga van MentaVitalis
20:25 uur - Start training 'Bepalen uurtarief – fiscale voordelen' door Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl
20.45 uur - Vragen en inspiratie
21:00 uur - Einde

Inhoud trainingen

Training 'Ondernemen en AOV: hoe zit dit?' - Allianz

Er komen steeds meer zelfstandigen bij in Nederland. Een groep die zich net als topsporters kenmerkt door wilskracht en doorzettingsvermogen. Maar wat nu als ze door arbeidsongeschiktheid echt niet meer kunnen. Wat gebeurt er dan met het inkomen? Reden genoeg om dat eens onder de loep te nemen. Wat doet een AOV? Wat kost een AOV? En als je geen AOV hebt, wat zijn dan de alternatieven? Tonny Smits zet namens Allianz feiten én keuzemogelijkheden over arbeidsongeschiktheid op een rij.

Training 'De psychologie van presteren' - MentaVitalis

Welke factoren spelen een rol in het leveren van goede prestaties? In de presentatie bespreken we een aantal factoren die van invloed zijn op presteren. Daarnaast gaan we in op een paar handvaten die de kans vergroten op het leveren van goede prestaties.

Training 'Het bepalen van jouw uurtarief en welke fiscale voordelen heb je'

Martijn Pennekamp is de oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl en helpt al meer dan 20 jaar startende zzp’ers op weg.

Hoe bepaal je jouw uurtarief? Wat moet je opzij zetten voor de belastingen? Wat hou ik netto over van mijn winst? Wat zijn mijn aftrekposten als zzp’er? Zomaar enkele vragen die vaak worden gesteld aan ZZP Expert Martijn Pennekamp. In deze training zal Martijn jou de antwoorden op deze vragen geven. Na het volgen van zijn training zal je meer inzicht krijgen in de financiële kant van jouw onderneming.

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij?

Schrijf je hier in

ZZP Agenda

augustus
20
Doorloop ons zzp stappenplan

Doorloop ons zzp stappenplan

Ga je starten? Doorloop ons zzp stappenplan zodat je niets vergeet!