• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
november
15
Agenda

Startersevenement: Gezond financieel starten

Online

Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement maar liefst drie korte inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Wanneer

Het online startersevenement vindt plaats op maandag 15 november om 19.00 uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelnamelink. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma

  • 19:00 uur Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl met onmisbare tips voor jouw ondernemingsplan
  • 19:15 uur Start training 'Hoe krijg je een financiering als (startende) ondernemer' door Geert Brinksma van Qredits
  • 19:45 uur Start training 'De financiële checklist voor de startende zzp'er' door Oskar Barendse van Knab
  • 20:15 uur Start training '5 tips om jouw boekhouding succesvol op te zetten’ door Danny van der Wouden van SnelStart
  • 20.35 uur Vragen en inspiratie
  • 21:00 uur Einde

Trainingen

Hoe krijg je een financiering als (startende) ondernemer
Een sociale kredietverstrekker voor ondernemers? Dat zijn wij! Bij Qredits zijn we er niet om zelf winst te maken, maar om jou winst te laten maken. Je kunt bij ons terecht voor zakelijk krediet van €1.500 tot €250.000. In deze training geeft Geert Brinksma bedrijfsadviseur bij Qredits, je tips over het aanvragen van een financiering en andere oplossingen die er zijn op kredietgebied. 

De financiële checklist voor de startende zzp'er
Ben je benieuwd naar wat je als beginnende ondernemer nou wel en juist niet moet doen? Oskar Barendse van Knab neemt je in deze training - via concrete voorbeelden uit de praktijk - mee door het oerwoud van KVK-inschrijving, belastingen, boekhouding, buffer, kosten én omzet.

5 tips om jouw boekhouding succesvol op te zetten
Hoe zorg jij ervoor dat je zonder al te veel moeite jouw boekhouding kan doen? Hoe bespaar je tijd met online boekhouden zodat je tijd overhebt om aan je bedrijf te werken? En wat zijn de meest gemaakte fouten die jij vanaf nu kunt vermijden? Danny van der Wouden van SnelStart neemt je tijdens deze training mee in de mogelijkheden en trends en geeft je tips vanuit de ervaring waar je direct mee aan de slag kan. 

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij?

Meld je gratis aan!