maart
31
Agenda

SEO teksten schrijven

Online | 10.00 uur

Twee SEO-specialisten lopen een bar binnen...

Zegt de één tegen de ander: 'Wil je een biertje, pils, vaasje, wijntje, rode wijn, witte wijn, borrel, drank, fris, sinas, cola, 7-up...' Argh, SEO. Wezenloos woordjes in een tekst douwen om 'bovenaan in Google' te komen. Meer is het niet. Toch?

' SEO draait om trucjes'

Het is een opvatting waar Arjan Jonker zich als jaren tegen afzet. Ja, sinds zoekmachines er zijn, zijn er veel trucjes bedacht om bovenaan te komen. En telkens weer worden die trucjes afgestraft, omdat Google z'n algoritme verbetert.

Wat Google wil, is op iedere mogelijke zoekvraag het best mogelijke antwoord geven. Daar moeten we met z'n allen naar streven. Klinkt dat als een 'trucje'?

Inhoud van het webinar

In één zin: Arjan laat je stap voor stap zien hoe je een zoekwoordanalyse vertaalt naar de ultieme doelgroepgerichte webtekst. Zo'n tekst die:

  1. Je beter vindbaar maakt in zoekmachines
  2. De juiste bezoekers naar je website trekt
  3. Zorgt dat die bezoekers vaker contact met je opnemen

Arjans methode is toepasbaar op alle soorten webteksten (zoals blog-, verkoop- en landingspagina's). En om het spannend te maken, koos hij een 'prikkelend' onderwerp voor dit webinar: snurken. 😴

Arjan Jonker is gespecialiseerd in SEO-teksten schrijven. Met zijn tekstbureau Waardevolle Webteksten richt hij zich sinds 2013 exclusief op het schrijven voor internet. Sindsdien heeft hij 10-tallen opdrachtgevers succesvoller gemaakt op internet, een 100-en cursisten getraind in webteksten schrijven.

Praktische informatie

  • Het webinar vindt online plaats
  • Het webinar is gratis voor ALL-IN leden van Het Ondernemerscollectief
    € 95,-- exclusief BTW voor niet-leden
  • Duur van het webinar is maximaal 1,5 uur
  • Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat

Geinteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. We sturen je een factuur van € 95,-- excl BTW voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan het webinar.

 

Meld je nu aan

 

 

 

 

 

 

 

ZZP Agenda

augustus
20