• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
juni
02
Agenda

Open Coffee BOOST Oss

Pauluskerk Oss, Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss

Ondernemen in turbulente tijden

Ondernemers, zzp’ers en starters komen uit een turbulente tijd. Gelukkig mógen we weer ondernemen en de markt is goed. Toch weten we niet wat de toekomst brengt, want maatschappij en economie blijven onrustig. Dat biedt kansen én uitdagingen.

Blijf vragen, ben scherp en voorbereid

Als ondernemer of zzp’er bén je jouw bedrijf. Dat betekent dat je niet alleen in - maar ook aan - je bedrijf werkt. Doe goede zaken als de economie goed draait. Maar sta ook stil bij de toekomst. Waar sta ik nu, waar wil ik heen en hoe kom ik daar? Sluit mijn product nog aan bij de markt en de behoefte van mijn klant? Heb ik voldoende (nieuwe) klanten? Zijn mijn financiën robuust genoeg om een tegenvaller op te vangen? Heb ik een plan B?

Meld je aan en geef jouw bedrijf nu een BOOST

Ondernemers en starters in en om Oss verdienen een bedrijf met een stevig fundament dat de toekomst aankan. Meld je aan voor dit GRATIS Open Coffee BOOST event waar je wordt geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd om het beste uit jezelf én je onderneming te halen. Werk aan je netwerk nu het weer kan!

Programma

14.45 uur ONTVANGST met koffie bij @Paulus Oss (Oude Litherweg 2 in Oss)

15.00 uur OPENING door zzp BOOST en Open Coffee Oss

15.10 uur HOOFDSPREKER MARTIJN PENNEKAMP (bekend van www.ikwordzzper.nl)

Martijn is dé expert in Nederland op het gebied van zzp. Met Spiegel je business neemt Martijn je mee langs alle vitale onderdelen van je bedrijf. De afgelopen 2 jaar hebben veel creativiteit en aanpassing gevraagd van jou als ondernemer. Tijdens deze workshop inspireert Martijn je om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. 

De APK voor jouw onderneming dus, met tips die je direct kunt oppakken!

16.00 uur OPEN TAFELS met workshops, interactie en vraag & antwoord:

17.00 uur NETWERKBORREL aangeboden door zzp NOB BOOST

Meld je hier aan