• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
mei
30
Agenda

Online startersevenement Financieel gezond van start als zzp'er

Online | 19.30 uur

Leer in één avond financieel succesvol te starten als ondernemer!

Op dinsdag 30 mei organiseert ikwordzzper.nl samen met Movir en SnelStart het online startersevenement ‘Financieel gezond van start als zzp'er’ voor oriënterende of net gestarte ondernemers. Tijdens deze interactieve avond staan informeren en inspireren centraal. Je bent van harte uitgenodigd!
 
Als zelfstandige sta jij aan het roer. Dat is lekker. Het is fijn als je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en als je weet dat je er niet alleen voor staat. Tijdens dit evenement geven ervaren experts je belangrijke inzichten en handvatten om te bouwen aan een financieel gezonde onderneming. Dat hoef je niet alleen te doen!

Datum
Het online startersevenement vindt plaats op dinsdag 30 mei om 19.30 uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelname link. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma
19:30 uur - Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl 
19.45 uur - Training “Handvatten en tips om je boekhouding goed op te zetten“ Danny van der Wouden, SnelStart
20.05 uur - Training “Hoe houd je jouw AOV betaalbaar?” Marc Verhouwe, Movir
20.25 uur - Training “Gezond van start met je financiën als zzp'er" Martijn Pennekamp, oprichter ikwordzzper.nl
20.45 uur - Vragen en afsluiting

Inhoud trainingen

Training - Handvatten en tips om je boekhouding goed op te zetten
Hoe zorg je dat je zonder al te veel moeite je administratie bijhoudt? In deze mini-training ontdek je hoe je supersimpel start met je boekhouding. Danny van der Wouden van SnelStart neemt je mee in de mogelijkheden en geeft je tips waarmee je direct aan de slag kunt.
 
Training - Hoe houd je jouw aov betaalbaar?
Als zelfstandige wil je kunnen doen waar jij goed in bent. Daar helpt een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering je bij. Marc Vanhouwe van Movir vertelt je meer over de zekerheid van dé inkomensverzekeraar van Zelfstandig Nederland. Ook handig: Marc laat je zien aan welke knoppen jij kunt draaien om de premie van je aov binnen de perken te houden. Zo zorg je dat jij lekker bezig blijft! 

Training - Gezond van start met je financiën als zzp'er
Veel omzet maken is leuk, maar wat nog belangrijker is het bedrag onder aan de streep. In deze training legt Martijn Pennekamp je uit welke fiscale aftrekposten er zijn als (startende) ondernemer. En hoe je op een gemakkelijke manier je netto besteedbare inkomen kunt uitrekenen. Wist je dat je bij een winst van ongeveer € 30.000,- geen belasting betaalt? Martijn legt je uit hoe dat zit.

Aanmelden
Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement deze inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij? 

ZZP Agenda

juni
25
juni
26
Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

Leestip: Experttips voor een succesvolle start als zzp'er

De ervaringen die zzp-expert Martijn Pennekamp in de loop der jaren heeft opgedaan, heeft hij gebundeld in dit boek met 50 waardevolle tips voor een succesvolle start als zzp'er!