• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
december
12
Agenda

KVK Start Event

Online | 20.00 uur

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 12 december en vindt online plaats.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseert de KVK diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 12 december en vindt online plaats.

KVK Start Event | 12 december 2023 | Starten in 2024

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 12 december geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom starten in 2024.

Heb jij plannen om met je eigen bedrijf te beginnen? We gaan onder andere in op thema's als wet- en regelgeving, een bedrijfsnaam kiezen en het schrijven van een ondernemingsplan. Volg dit online programma en leg een goede basis voor de start van jouw bedrijf.

Programma

19:45 Platform geopend

20:00 Livestream met Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst), ondernemers Steef Fleur (Billie Wonder) en Daan Weddepohl (Peerby), André Dolsma (Qredits) en Astrid Feitsma (KVK).
In het eerste gedeelte van deze uitzending spreken Rajko Smaak (DTC), ondernemer Timothy van Laar en KVK-adviseur Astrid Feitsma over de basisprincipes van veilig online ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoordbeheer, antivirussoftware en updates uitvoeren. Daarnaast praten we over veiligheid op social media. Hoe zorg je dat je social media veilig kunt inzetten?In deel twee van de uitzending praten Martijn Hos (Thuiswinkel.org), ondernemer Liz Groen en KVK-adviseur Astrid Feitsma over het thema ‘online betalen’. Hoe zorg je ervoor dat online betalingen veilig verlopen, voor zowel jou als je klant? Daarnaast gaan we in op het thema ‘trends en ontwikkelingen’. Welke trends zijn er op het gebied van online ondernemen en hoe speel je hier als starter op in?

21:15 Stel je ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers
Na de livestream blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

21:45 Einde programma

Meld je hier aan