• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
juni
25
Agenda

KVK Online sessie: software-updates

Online | 12.30 uur

Houd je deur dicht voor hackers

Elk jaar is één op de vijf ondernemers slachtoffer van cybercrime. Bijvoorbeeld van hacking, waarbij criminelen je computer binnendringen. Dat gaat vaak via zwakke plekken in niet-bijgewerkte software. Ontdek hoe software-updates voorkomen dat hackers deze kwetsbaarheden misbruiken.

Updates houden je software goedwerkend en veilig. Regelmatig en snel updaten van je software voorkomt dat hackers je computer binnendringen. Zo kunnen ze je geld of gegevens niet stelen. Of stiekem ransomware installeren.

Tijdens deze online sessie van de KvK gaan ze de diepte in met een cybersecurityexpert. Ze bespreken wat software-updates precies zijn. Maar ook waarom het belangrijk is updates direct te installeren. Vooral als het om beveiligingsupdates gaat. Je krijgt tips hoe je je systemen up-to-date houdt en waar je het beste mee kunt beginnen.

Ze hebben ook een ondernemer aan tafel, die vertelt hoe hackers zijn computernetwerk binnendrongen via niet-bijgewerkte software. Wat doe je als dit je overkomt?

Heb je tijdens de uitzending vragen? Stel deze dan live via chat.

Voor wie?

Deze online sessie is bedoeld voor zzp’ers en klein mkb’ers die aan de slag gaan met hun digitale veiligheid.

Voorbereiding

Lees je alvast in zodat je alle informatie tijdens het online evenement nog beter tot je neemt. De sprekers raden je aan het volgende artikel te lezen: Software-updates: houd de deur dicht voor hackers