• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
november
23
Agenda

KVK Live Adviesdagen

Online | 13.00 uur

Ondernemen is stappen maken! Zeker nu je graag vooruit wilt. Maar hoe krijg je weer grip op de zaak? En welke kansen biedt online ondernemen jouw bedrijf? Ontdek het online tijdens de KVK Live Adviesdag op dinsdag 23 november 2021 van 13.00 uur - 16.30 uur.

Online ondernemen

Deze dag is voor ondernemers die een webshop willen beginnen of een bestaande webshop willen boosten. En voor ondernemers die meer willen weten over online veiligheid, hybride werken en online marketing. Volg breakoutsessies, krijg praktische tips van andere ondernemers en stel je vragen aan experts.

Programma

12:45 uur Platform geopend

Je kunt de hele middag je vragen stellen aan KVK-adviseurs via chat en telefoon. En ontmoet andere deelnemers in de chatcarrousel.

13.00 uur Welkom

12.45 uur Breakout-sessies (maak een keuze tijdens het event):

Hoe start je een webshop?
Je wilt een webshop starten maar je weet niet hoe? Volg deze sessie en luister naar de ervaringen van een expert en een ondernemer. Zij vertellen je de belangrijkste zaken die komen kijken bij het starten van een webshop. Aan het eind heb je een handige checklist, zodat je niets over het hoofd ziet.
Boost je webshop
Leuk hoor, al die bezoekers in je webshop. Maar de verkopen blijven achter. Laat een expert je vertellen hoe je van veel meer kijkers kopers kunt maken! En een ondernemer met een succesvolle webshop, laat zien hoe hij/zij dat heeft gedaan. Na afloop heb je de belangrijkste tips in huis om jouw webshop een boost te geven.

13.50 uur Update

Korte update van binnengekomen vragen en hoogtepunten uit de breakout-sessies.

14:00 uur Breakout-sessies (maak een keuze tijdens het event):

7 manieren om serieus werk te maken van je online veiligheid
Stel dat een cybercrimineel alle adressen en bankgegevens van jouw klanten in handen krijgt? Of het betaalverkeer via jouw webshop onderschept? Daar gaat je omzet en je reputatie. Securityexpert Marc van Vliet, van cybersecuritybedrijf Perfect Day, geeft je tijdens deze sessie simpele en praktische tips om jouw webshop of website beter te beveiligen. Zo kun je direct aan de slag om je omzet en reputatie te beschermen.
Eigentijds werken (hybride werken)
Langzaam keren we terug naar kantoor en bezoeken we onze klanten op locatie. Wat doen we met onze recente ervaringen op gebied van werken op afstand? Wat hebben we geleerd en wat nemen we mee in de toekomst? En kun je als ondernemer met enkele werknemers ook hybride werken? En wat kunnen flexwerklocaties voor je betekenen? Leer van de ervaringen van andere ondernemers. Aan tafel zitten Örjan Frikkee van IGarage en de ondernemers van YourDesq en Localdesk.

14:50 uur Update

Korte update van binnengekomen vragen en hoogtepunten uit de breakout-sessies.

15:00 uur Breakoutsessie: Hoe val je online op?

Als je online opvalt dan trek je nieuwe klanten aan. Vergroot je online zichtbaarheid door bijvoorbeeld te bloggen, actief te zijn op social media en online te adverteren. Je krijgt hierover praktische tips van online expert Stefanie van Pelt (Mrs E-commerce) en je leert van de ervaringen van de ondernemers Melanie Haaksma en Denise Rontberg (Studio-2010) die van 0 naar 11.000 volgers op Instagram gingen.

15:35 uur Update

Korte update van binnengekomen vragen en hoogtepunten uit de breakout-sessies.

15:45 uur Breakoutsessie: Hoe overleef je een cyberaanval?

Het is elke week raak: bedrijven groot en klein zijn het slachtoffer van ransomware of een andere hack. Wat zijn de gevolgen van zo'n aanval? In deze sessie hoor je het verhaal van ondernemer Regina Nieuwmeijer die dat overkwam. Je ziet tijdens een korte demo van ethisch hacker Sanne Maasakkers (Fox-IT) hoe makkelijk het is om een site of netwerk binnen te dringen. En je krijgt tips over hoe je je bedrijf kunt beschermen.

16:20 uur Afronding

16:30 uur Einde programma

Meld je nu aan