• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
oktober
05
Agenda

KVK Financiering voor de groei van je bedrijf

Online | 12.30 uur

Wil je je onderneming laten groeien, dan heb je vaak extra geld nodig. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe software of voor de export van je product naar het buitenland. Bij het woord financiering denken veel ondernemers aan een lening bij de bank of geld lenen bij familie of vrienden. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. In deze interactieve online sessie praten we je in een half uurtje bij over verschillende vormen van financiering.

Bij de KVK aan tafel schuift ondernemer Maarten Kooijman aan, die in 2018 startte met brillenmerk Looplabb. Via crowdfunding haalde hij 50.000 euro startkapitaal op, waarmee hij direct een voorraad kon aanleggen. Zijn brillen worden inmiddels ook over de grens verkocht. Daarnaast praten we met financieel expert Hans Klein Swormink over de mogelijkheden om aan financiering te komen. Hij vertelt iets over crowdfunding, factoring en leasing, maar ook hoe je een externe financier van je plannen overtuigt. Tijdens de sessie kun je live al je vragen stellen via de chat.

Na afloop van de sessie weet je welke mogelijkheden je hebt om aan financiering te komen, zodat je je groeiplannen kunt omzetten naar actie.

Meld je hier gratis aan