• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
december
07
Agenda

De voordeligste AOV voor zzp’ers SharePeople

Online | 13.30 uur

Als zzp’er durf je wel een risico te nemen. Dat hoort bij het ondernemen. Maar, wat als je iets overkomt? Hoe lang kun jij dan zonder inkomen?

Ontdek op 7 december om 13.30 uur in een half uurtje hoe jij eenvoudig én voordelig je arbeidsongeschiktheid regelt met SharePeople.

Een AOV hoeft niet duur te zijn

Zij laten zien dat het anders kan. De basis bij SharePeople is crowdsuranceZzp’ers regelen het financieel risico op arbeidsongeschiktheid onderling via een slim techplatform. Dat betekent dat de betalingen (donaties) rechtstreeks van gezonde deelnemers naar arbeidsongeschikte deelnemers gaan. Hierdoor zijn ze vele malen goedkoper dan een gewone verzekering.

Er overkomt me wat… en nu?

Geen stress. Als je langer dan 2 maanden ziek bent, dan gaat SharePeople voor je aan de slag en zorgen wij samen voor jouw inkomen. Afhankelijk van je gekozen product ontvang je maximaal 2 jaar een inkomen of tot aan je AOW-leeftijd.

Ook helpen ze je met je herstel. SharePeople Crowdability begeleidt je vanaf je eerste ziektedag totdat je weer helemaal beter bent.

Heb jij helemaal niks geregeld? Kom NU in actie!

Bij SharePeople zit je goed, ook als er in 2027 of 2029 (of later) een nieuwe verplichte AOV komt. Wachten is geen optie. Al meer dan 15.000 zzp’ers gingen je voor. Meld je aan voor dit webinar en ontdek dat SharePeople de eenvoudige en voordeligste oplossing bij arbeidsongeschiktheid is.

Wat kun je in dit webinar verwachten:

Cosmas (initiatiefnemer van SharePeople) vertelt je persoonlijk in in een half uurtje:

  • Hoe SharePeople werkt
  • Wat jouw mogelijkheden zijn bij SharePeople
  • Waarom je niet moet wachten op de verplichte AOV

 

Meld je hier aan

ZZP Agenda

februari
28