• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
december
14
Agenda

Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Online | 20.00 uur

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers voor zich uitschuiven: pensioen en arbeidsongeschiktheid regelen. Ingewikkeld, duur, saai. Snappen wij helemaal. Maar dat hoeft het niet te zijn!

Sjaak Zonneveld en Cosmas Blaauw leggen jou in dit webinar in een uurtje uit hoe… Want als je BrightPensioen en SharePeople combineert, sla je niet alleen twee vliegen in één klap, maar is het ook simpel en betaalbaar.

BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot en/of buffer. Zo sla je dus twee en misschien wel drie financiële vliegen in een klap.

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je aan voor het webinar met de button hieronder.

Speciale webinar korting

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar korting van € 100, die tot het eind van het jaar geldt.

E-book cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Meld je hier aan

ZZP Agenda

december
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

december
07
Wat hou ik netto over als zzp'er?

Wat hou ik netto over als zzp'er?

Wil je snel weten wat je netto over zal houden als zzp'er? Bereken je besteedbaar inkomen via onze netto inkomen calculator!