gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wat hou ik netto over als zzp'er?

Een veelgestelde vraag van zzp'ers is: wat hou ik netto eigenlijk over als ik een bepaald uurtarief bereken? Om jezelf een beeld te geven van je netto besteedbaar inkomen hebben wij de netto zzp calculator ontwikkeld. Met onderstaande calculator bereken je snel een indicatief nettoloon als zzp'er. Onderstaande calculator geeft een indicatief beeld, er wordt geen rekening gehouden met o.a. de bijtelling van een bedrijfsauto/bus en aftrekbare ziektekosten.

Om jezelf een beeld te geven van je netto besteedbaar inkomen hebben wij de netto zzp calculator ontwikkeld. Met deze calculator bereken je snel een indicatief nettoloon als zzp'er. De calculator geeft een indicatief beeld, er wordt geen rekening gehouden met o.a. de bijtelling van een bedrijfsauto/bus en aftrekbare ziektekosten.

Wil je een uitgebreid advies over de fiscale consequenties dan raden wij jou aan om contact op te nemen met één van onze partners in jouw regio. De boekhouders waar wij achter staan en welke worden aanbevolen in jou regio staan op www.zzpboekhoudkantoor.nl.

Bekijk ook eens deze handige calculatoren:

TIP Wil je zelf een beeld krijgen van je inkomsten en uitgaven? Hieronder vind je enkele boekhoudpakketten die je als zzp'er kunt gebruiken om zo je boekhouding beter op orde te krijgen.

TIP Meer weten over ondernemen? In het Handboek Ondernemen 2019 van de Belastingdienst vind je praktische informatie over premies, belastingen en bijdragen. Download het gratis handboek hieronder.

 

Downloads

Whitepaper 

Btw-aangifte voor zzp'ers

Handboek 

Ondernemen 2019 Belastingdienst

Bekijk alle downloads

Wil je een gratis adviesgesprek met één van onze boekhoudpartners?

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Woonplaats
Telefoonnummer
Jouw vraag of opmerking

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.