gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

Crowdsite - het grootste reclamebureau van Nederland!

Crowdsite is het grootste reclamebureau van Nederland! Bij crowdsite kan je een ontwerpwedstrijd starten onder ruim 100.000 ontwerpers vanuit de hele wereld. Laat ontwerpers je inspireren over een bedrijfsnaam of voor het ontwerpen van een logo.

Meer informatie

Gevolgrecht Nederland

Gevolgrecht Nederland is opgericht met als doel gedupeerden en/of slachtoffers van een aanrijding in het verkeer op de hoogte te brengen van hun recht op een compensatie en het realiseren daarvan naar redelijkheid. Dat is ons doel, onze missie. Juist voor jou als zzp’er kan dit extra belangrijk zijn.

Meer informatie

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie

HalloLex – maatwerk juridische documenten voor een betaalbare prijs!

HalloLex is een online platform waar zzp’ers juridische documenten zoals algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers al vanaf € 19,- kunnen bestellen. Zo zorgen wij samen voor de juridische gezondheid van jouw onderneming!

Meer informatie

Tentoo

Tentoo zorgt al 27 jaar dat freelancers en zzp’ers onbekommerd kunnen ondernemen. De duizenden zelfstandigen (met en zonder KVK-inschrijving) die via Tentoo hun vak uitoefenen, combineren de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een baan in loondienst. Zij zzp’en met minimale ondernemersrisico’s en zonder zorgen over administratie of belastingen. Wat zij wel hebben? Méér tijd om te doen waar ze goed!

 

Meer informatie

BrightPensioen

De financiële wereld moet anders. Flexibeler, eerlijker en duurzamer. Met die gedachten is BrightPensioen opgericht. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

Meer informatie

SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij arbeidsongeschiktheid.

Meer informatie

SnelStart – maakt boekhouden makkelijk

SnelStart biedt verschillende software pakketten voor (inmiddels ruim 73.000) ondernemers, om hun boekhouding makkelijk zelf te doen. Voor een groot deel dan: factuurtje maken, bonnetjes inboeken, periodieke btw-aangifte. Ja, dit kun je echt zelf! De rest laat je over aan je accountant of boekhouder. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Meer informatie

Knab - de voordeligste bank voor zzp’ers

Knab biedt de voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 6 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Meer informatie

Total Vroaming - Voordelig elektrisch rijden voor zzp’ers

Total Vroaming is een slimme laadoplossing voor zzp’ers met een elektrische auto. Maak een groene start en bespaar flink op je autokosten. Een elektrische auto is goedkoper in gebruik en onderhoud en als zzp’er profiteer je van allerlei fiscale voordelen. Bij Total helpen we je graag soepel en zorgeloos over te stappen op elektrisch rijden. Met deskundig advies, voordelige laadoplossingen en de service die je van Total gewend bent.

Meer informatie

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Meer informatie

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Meer informatie
1 | 2
 
 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord