gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

SharePeople - samen zorgen voor een inkomen bij ziekte

SharePeople is een jong, sterk, groeiend netwerk van ondernemers en zzp’ers dat elkaar een inkomen geeft bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Crowdsurance noemen wij dat.

Meer informatie

BrightPensioen

BrightPensioen is opgericht omdat pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer kan. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw (in de zogenoemde derde pijler) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die graag zelf pensioen willen opbouwen. De gebruikelijke businessmodellen in de financiële wereld worden door de totaal andere aanpak op de schop genomen.

Meer informatie

Uniforce Professionals

Werken voor wie je wilt, zolang je wilt. Het kan met de DUBV (Declarabele Uren BV) van Uniforce. Uniforce Professionals kunnen vanuit hun DUBV opdrachten aanvaarden, zonder dat de arbeidsrelatie met de opdrachtgever gezien wordt als een arbeidsverhouding. 100% risicoloos en ook nog eens goed verzekerd! Wil je ook meer vrijheid en zekerheid als ondernemer? Neem dan nu contact op.

Meer informatie

Antagonist – Webhosting & Domeinnamen

Alles voor dé succesvolle start en groei van jouw website! Sinds de oprichting in 2004 richt Antagonist zich op eenvoud, kwaliteit en service. Klanttevredenheid staat op nummer één, met als resultaat tienduizenden zielstevreden klanten en ruim 3.700 positieve recensies. Zodoende is Antagonist de vertrouwde thuisbasis voor meer dan 40.000 ondernemers.

Meer informatie

Huurbieding.nl

Via Huurbieding.nl kan je ervoor kiezen om vrijblijvend en zonder account online een openingsbod te plaatsen op de gevraagde huurprijs per maand. Hierdoor kan je direct vrijblijvend onderhandelen over de gevraagde huurprijs of je uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven. Het is ook mogelijk om online een bezichtiging aan te vragen of een vraag stellen aan de verhuurder/ eigenaar.

Meer informatie

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Meer informatie

Freelance Factoring

FreelanceFactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb'ers. Dit houdt in dat zij jouw (nieuwe) facturen overnemen. Ongeacht de betalingstermijn van jouw opdrachtgever betalen zij jouw factuur binnen 24 uur!

Meer informatie

DriveGuide

DriveGuide is de mobiliteitsgadget die alle brandstofauto’s (na 2001 geproduceerd) connected maakt. Features in deze alles-in-één-gadget voor onderweg: automatische ritregistratie met zelflerend systeem, stoppen met betalen na het wegrijden bij een parkeersessie, ritanalyse, POI’s en status van je auto.

Meer informatie

VeiligDoen

Ruim meer dan 2000 ondernemers weten inmiddels hoe servicegericht en betaalbaar VeiligDoen is. VeiligDoen biedt haar klanten meer dan alleen algemene voorwaarden of een contract. VeiligDoen wil het beste voor de klant. Met de juiste ervaring en expertise biedt VeiligDoen betaalbaar maatwerk, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is.

Meer informatie

Tellow

Tellow is dé nieuwe manier voor zzp'ers om altijd en overal volledig inzicht te hebben in de financiële administratie. Ontdek hoe ondernemers tijd en geld besparen met Tellow.

Bye bye boekhouden, hello Tellow!

Meer informatie

Tentoo

Met Tentoo kies je voor onbekommerd ondernemerschap. Al 25 jaar zorgt Tentoo dat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken. Zzp’ers en freelancers kunnen met payroll van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Met ZZP-Support worden alle administratieve verplichtingen uit handen genomen. Debiteurenbeheer; BTW- en IB-aangiften: álles wordt voor je verzorgd. Zo houd jij meer tijd over voor je vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Meer informatie

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie
1 | 2
 
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software