• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
  • Leestijd: 2 min

Online boekhouden: wat zijn de voordelen?

Kost de boekhouding je veel tijd, heb je die nooit bij de hand wanneer je die nodig hebt en zoek je naar mogelijkheden om dit gemakkelijker te maken? Online boekhouden vormt de oplossing. Je boekhouding staat in de cloud zodat je er altijd toegang toe hebt, terwijl je dankzij de juiste facturatie software bovendien heel eenvoudig voor de administratie zorgt.

Je kunt onderweg een betaling controleren of een factuur maken, je hebt daar slechts een internetverbinding voor nodig.

Bespaar tijd met maximale flexibiliteit

Online boekhouden helpt je zoveel mogelijk tijd te besparen, terwijl je bovendien optimaal flexibel bent. Het online systeem zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt, door simpelweg in te loggen vanaf je computer of een mobiel apparaat. Wil je je uren registreren, een verkoop vastleggen, een offerte maken of een factuur versturen? Dat doe je dankzij online boekhouden heel eenvoudig online vanuit het pakket dat je gebruikt. Je bespaart veel tijd ten opzichte van een offline boekhouding of zelfs een papieren boekhouding, terwijl je er aan de andere kant alleen maar meer gemak voor terug krijgt. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van boekhoudprogramma's.

 

Wil je weten wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Hieronder kun je alle pakketten met elkaar vergelijken en ontdekken wat het beste bij jou past.

Boekhoud pakketten vergelijken?

Boekhoud pakketten vergelijken?

Ben jij op zoek naar een geschikt online boekhoud programma om jouw administratie (deels) zelf te doen? We hebben voor jou een aantal gangbare aanbieders op een rijtje gezet.

Altijd toegang tot de online boekhouding

Online boekhouden helpt je tenslotte altijd toegang te houden tot je boekhouding, zelfs wanneer je een andere computer of een ander mobiel apparaat gebruik. Je hebt er slechts een internetverbinding voor nodig, uiteraard in combinatie met het juiste wachtwoord. Wil je de boekhouding van je eenmanszaak gemakkelijker maken? Online boekhouden vormt dan het antwoord waar je naar op zoek bent. Je kunt de verschillende pakketten gewoon eens gratis uitproberen. Zorg ervoor dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden, zodat jij je naast de boekhouding weer bezig kunt houden met wat je echt leuk vindt om te doen.

 

Onze partners

Blogs

Terug naar overzicht
Joeri Goede

Joeri Goede

Joeri Goede was jarenlang adviseur bij de Kamer van Koophandel. Joeri is als adviseur betrokken bij de concepten van startersplatform ikwordzzper.nl en is het gezicht van Starten.nl. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om startersevenementen.

Volg Joeri op Twitter via @JoeriGoede