• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
  • Leestijd: 1 min

De mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor zzp'ers

Herkenbaar voor waarschijnlijk iedere zzp'er die werkt op kantoor: sloom internet en eindeloos wachten op het downloaden van grote bestanden. Dé oplossing: zakelijk glasvezel. Met zakelijk glasvezel maak je als bedrijf een einde aan internetproblemen en worden grote documenten in no-time gedownload. Klinkt aantrekkelijk, maar is dit ook voor jouw bedrijf mogelijk? In deze blog vertellen we alles over de mogelijkheden van zakelijke glasvezel. Lees dus snel verder!

Uitgebreid zakelijk glasvezelnetwerk in Nederland

In Nederland hebben we aan glasvezel geen gebrek. Het glasvezelnetwerk wordt op veel plekken steeds verder uitgerold en dat zorgt ervoor dat er zowel zakelijk als particulier volop mogelijkheden zijn om gebruik te maken van glasvezel. Aanbieders genoeg voor jou als zzp'er. Ook grote netwerkbedrijven als KPN, Tele2 en Ziggo bieden zakelijke glasvezel aanbieden en dat maakt overstappen helemaal eenvoudig.

Aanbieders van zakelijk glasvezel hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Lijkt zakelijk glasvezel je wel iets voor jouw bedrijf, maar weet je niet weet of dit beschikbaar is bij jou in de buurt? Doe dan hier een postcodecheck om de beschikbaarheid van glasvezel te controleren. Een interessante tool die jou direct laat zien wat de mogelijkheden voor zakelijke glasvezel zijn op jouw locatie!

Betrouwbaarheid staat centraal

Je wilt natuurlijk altijd dat jouw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn. Aanbieders van zakelijk glasvezel willen dit ook en hebben betrouwbaarheid daarom hoog in het vaandel staan. Die betrouwbaarheid komt op twee manieren tot uiting.

Allereerst is het belangrijk dat zakelijk glasvezel altijd werkt. Een internetverbinding die veel korte storingen oplevert, kan funest  zijn voor je bedrijf. Daarom bieden zakelijke glasvezelaanbieders een uptime garantie van 99,9%.

Daarnaast is er zakelijk glasvezel aanbieders veel aan gelegen om misbruik van het glasvezelnetwerk te voorkomen. Daarom bieden ze vaak aanvullende scans tegen virussen en spamfilters aan als garantie voor een virusvrij internet.,

Profiteer van zakelijk glasvezel

Met de groeiende behoefte onder bedrijven aan probleemloos en razendsnel internet, wordt het voor steeds meer bedrijven interessant om de overstap te maken naar zakelijk glasvezel. Met NDIX wordt supersnel glasvezel internet neergezet door heel Nederland. 

Het glasvezelnetwerk wordt steeds verder uitgerold, dus de kans is groot dat zakelijk glasvezel binnenkort ook bij jou in de buurt beschikbaar is. Is het als zover? Kies dan zorgvuldig de juiste glasvezelaanbieder uit en profiteer van de voordelen die zakelijk glasvezel jouw bedrijf te bieden heeft!

Blogs

Terug naar overzicht
Lequal

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.