• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:
  • Leestijd: 2 min

Compensatie na aanrijding, een prettige meevaller in coronatijd!

Heb jij het afgelopen jaar een verkeersongeval gehad? Misschien heb je nog recht op een vergoeding. Lees in deze blog het verhaal van Jeroen Kroeze, die via Gevolgrecht de schade verhaalde en tijdens coronatijd een welkome compensatie ontving. In deze moeilijke coronatijd kan dat een prettige meevaller zijn!

De coronamaatregelen stellen veel zzp’ers zwaar op de proef. Zaken gaan minder of vallen volledig stil. In deze periode is het belangrijk om de cashflow zo gezond mogelijk te houden. Wat de meeste mensen niet weten, is dat je als slachtoffer van een verkeersongeval aanspraak kan maken op financiële compensatie, ook als de schade alleen bestaat uit verloren werktijd! Dit kan een fijne extra zijn in deze tijd!

Compensatie voor verloren werkuren

Als zzp’er heb je bij een verkeersongeval al snel te maken met schade. Niet alleen in de vorm van schade aan je voertuig, maar ook van fysiek ongemak en omzetverlies doordat kostbare werkuren verloren gaan, bijvoorbeeld door wachten en contact leggen met verzekeraars en/of tussenpersonen. Gevolgrecht Nederland regelt ook na een jaar nog compensatie voor het fysieke ongemak, de stress en de verloren werkuren.

Jeroen Kroeze is als zelfstandig adviseur veel op de weg en kreeg in maart 2020 te maken met een aanrijding. Door het inschakelen van Gevolgrecht kon hij de schade verhalen, waardoor hij tijdens coronatijd een welkome compensatie ontving.

Van achteren aangereden

Jeroen Kroeze: “In maart 2020 was ik als zelfstandig adviseur onderweg naar een klant, toen ik stond ik te wachten voor een rood stoplicht. Een achterligger zag me te laat remmen en botste vol op mijn achterbumper. Op een wat stijve nek na had de aanrijding gelukkig geen zwaar fysiek ongemak tot gevolg.

Al met al heb ik voor in totaal twee dagen al mijn afspraken moeten afzeggen.

Jeroen Kroeze, zelfstandig adviseur

"Wel veroorzaakte het veel gedoe, onder andere door het invullen van schadeformulieren, het doorsturen van documenten naar mijn verzekeringsagent en het brengen en ophalen van mijn auto van en naar het schadeherstelbedrijf. Door alle rompslomp heb ik voor in totaal twee dagen al mijn afspraken moeten afzeggen. Dat kostte me dus veel geld en ik wist niet of ik dat kon verhalen.”

Binnen 3 weken geld op mijn rekening

Dat die mogelijk bestaat, realiseerde hij zich pas later. "Dat was toen mijn verzekeringsagent mij na een half jaar erop wees dat ik de door schade die ik had geleden alsnog kon claimen. Mijn agent verwees mij toen door naar Gevolgrecht Nederland. Hier heb ik eerst online een aantal zaken ingevuld. Vervolgens nam Gevolgrecht contact met mij op om mijn situatie te bespreken, zoals dat er sprake was van verloren werkuren en dat ik last had van een stijve nek.

Daarna heeft Gevolgrecht Nederland gelijk contact gelegd met de verzekeraar van de tegenpartij en de schade voor mij verhaald. Dat ging behoorlijk snel: binnen 3 weken ontving ik op mijn rekening een vergoeding van €830,-. Geld waar ik niet meer op had gerekend, maar dat ik goed kan gebruiken - zeker in deze tijd!"

Wil je weten hoe je verloren werkuren en andere schade kunt claimen? Neem dan contact op met Gevolgrecht.nl

Download onze Infographic

Terug naar overzicht
Gerben-Jan Renema

Gerben-Jan Renema

Gerben-Jan Renema, 25 jaar, werkt sinds begin 2020 voor Gevolgrecht Nederland als hoofd operations. In die functie is hij verantwoordelijk voor een soepel en effectief verloop van de bedrijfsprocessen. 'Ik zorg ervoor dat onze klanten goed bediend worden en zo veel mogelijk krijgen waar zij recht op hebben.'

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Zoek hieronder in de 1600 artikelen die wij beschikbaar hebben naar het antwoord op jouw vraag.