gasten online
Registreer en profiteer!
 

Whitepaper: btw-aangifte voor zzp'ers!

De meeste zzp'ers doen eens per kwartaal btw-aangifte. Soms moet je de btw-aangifte maandelijks of jaarlijks doen. Dit beslist de Belastingdienst en dit hangt af van het bedrag dat gemiddeld aan btw moet worden afgedragen. Dit vinden de meeste zzp'ers niet écht de leukste klus, maar ja, het moet wel gebeuren! Vaak moet dit op het laatste moment nog even tussendoor gefietst worden.

Inhoud whitepaper

  • Wat is btw?
  • Welke tarieven zijn er? 
  • Hoe werkt de btw-aangifte? 
  • Wat is voorbelasting? 
  • Wanneer moet ik betalen? 
  • Wanneer moet de aangifte binnen zijn?...

Allemaal vragen die voor jou als (startende) zzp'er mogelijk nog vragen oproepen en daarmee niet volledig duidelijk zijn. MoneyMonk heeft een superhandige whitepaper geschreven. In 6 pagina's proberen zij jou wegwijs te maken in de meest belangrijkste aspecten van je btw-aangifte.  Ook geven we een vijftal tips die je kunt gebruiken bij je btw-aangifte.

Gratis whitepaper

Nieuwsgierig? Het whitepaper is gratis te downloaden onderaan deze pagina.

Downloads

Whitepaper 

Btw-aangifte voor zzp'ers

Bekijk alle downloads

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord