gasten online
Registreer en profiteer!
 

Gratis algemene voorwaarden voor zzp'ers

Via ons netwerk en diverse websites, waaronder de Kamer van Koophandel, hebben wij een aantal voorbeelden van (basis-) algemene voorwaarden ontvangen, die wij hier gratis ter beschikking stellen. De voorwaarden zijn individueel aanpasbaar en we raden je aan om goed te controleren op de inhoud.

We wijzen je er graag op dat wij juridisch niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van deze voorwaarden. Gebruik is dus op eigen risico. Wil je er zeker van zijn dat de algemene voorwaarden voor jouw bedrijf goed opgesteld zijn? Maak dan gebruik van ons aanbod in samenspraak met VeiligDoen.nl*

Wij bieden je hier een aantal verschillende voorbeelden van algemene voorwaarden. Deze kun je onderaan deze pagina gratis downloaden.

  • Voorbeeld Algemene voorwaarden voor zzp'ers in de zakelijke dienstverlening
  • Voorbeeld Algemene voorwaarden t.b.v. beroepsaansprakelijkheid

* Gratis zzp voorwaarden of voorwaarden op maat via VeiligDoen.

Bovenstaande voorwaarden zijn gratis en algemeen. Je kunt ook gratis algemene voorwaarden opstellen, bewerken, delen en digitaal (laten) ondertekenen via ZZP Modelovereenkomsten. Naast algemene voorwaarden vind je op deze website meer dan 50 modelovereenkomsten.

Vaak zijn de algemene voorwaarden niet geheel toereikend voor jouw specifieke branche, daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Veiligdoen.nl. Via deze website kun je algemene voorwaarden op maat krijgen die specifiek voor jouw beroepsgroep of branche zijn samengesteld.

Algemene voorwaarden op maat

Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief hebben we een korting van € 30,- kunnen bedingen bij VeiligDoen voor algemene voorwaarden op maat. Een lidmaatschap van het Ondernemerscollectief biedt je - naast deze korting - nog veel meer kortingen, op allerlei producten en diensten waar jij als zzp'er gebruik van maakt. Eén jaar lidmaatschap kost maar € 49,95 excl. btw. Lid worden kan via deze link.  
 
Tip: na het toetsen van jouw algemene voorwaarden op juridische juistheid, kun je de algemene voorwaarden deponeren bij de Kamer van Koophandel om ze te bekrachtigen. Als je dat niet doet dan loop je het risico dat de door jou gehanteerde algemene voorwaarden kunnen worden betwist.

Wil je meer weten over algemene voorwaarden? Lees dan het artikel over voorwaarden in het zzp stappenplan. Meer gratis te downloaden overeenkomsten, e-books en voorwaarden vind je op onze downloads-pagina.

Downloads

Download 

Algemene voorwaarden zzp'ers zakelijke dienstverlening

Download 

Algemene leveringsvoorwaarden beroepsaansprakelijkheid

Bekijk alle downloads

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.