Movir. De zekerheid van dé inkomensverzekeraar

Al 125 jaar helpt Movir honderdduizenden zelfstandigen zoals jij om in beweging te blijven. Van die ervaring profiteer ook jij als je kiest voor de aov van dé inkomensverzekeraar van zelfstandig Nederland: de Movir Momentum AOV.

Zo blijf je in beweging met de Momentum AOV

Word je arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? Dan krijg je met de aov van Movir de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt én deskundige hulp op maat om zo goed en snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Maar wij gaan een stap verder met uitgebreide hulp om te voorkomen dat je uitvalt.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Financiële zekerheid
    Als je arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval, dan krijg je met een aov van Movir de uitkering waarvoor je je verzekerd hebt. Zo'n vangnet geeft rust.

  • Hulp als het misgaat
    Als je arbeidsongeschikt bent, dan doet dat veel met je en met de mensen om je heen. Je wil dan zo snel mogelijk weer gezond en met plezier werken. Ons team van deskundigen staat klaar om je dan weer vooruit te helpen.

  • Hulp om te voorkomen dat je uitvalt
    Je hebt een druk leven. Dat vraagt erom dat je goed in je vel zit. Als klant van Movir krijg je daarom handvatten om juist nú het maximale uit jezelf te halen en om te voorkomen dat je uitvalt. Van tips tot uitgebreide steun op maat.

Makkelijk af te stemmen op jouw wensen

De Momentum AOV geeft je veel vrijheid. Zo stem je je aov af aan jouw situatie en wensen. En verandert je situatie, dan kan je de verzekering aanpassen. Je keuzes hebben invloed op de uitkering die je krijgt als je arbeidsongeschikt bent en op je premie. Bespreek de keuzes daarom altijd met je financieel adviseur.

Betaalbaarder dan je misschien denkt

De kwaliteit van de Momentum AOV is betaalbaarder dan je misschien denkt. Niet voor niets beloonde MoneyView in februari 2022 de prijs van onze aov met 5 sterren.

Bereken hier je premie


Een aov aanvragen doe je met een financieel adviseur

Het is belangrijk dat je een aov kiest die bij jou past. De Momentum AOV sluit je dan ook samen met een onafhankelijk financieel adviseur. Heb je vragen over een aov? Bel ons voor een adviseur bij jou in de buurt: 030 607 87 77.

Naar website

Dossier: AOV

Dossier: AOV

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over AOV. Mede mogelijk gemaakt door Movir.