Knab

Knab biedt een van de voordeligste zakelijke rekeningen voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 7 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Online bank met menselijke service

Knab is een online bank, met menselijke service. Kom je ergens niet uit? De Servicedesk is zeven dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur. Stel je vraag telefonisch of via de handige chatfunctie in de Knab App.

Een compleet zakelijk bankpakket

Bij Knab heb je een compleet zakelijk bankpakket, voor een vaste lage prijs per maand.

Dat is inclusief:

● 500 gratis transacties per jaar (daarna € 0,10 per transactie);
● zoveel spaarrekeningen als je wilt;
● een fijne app, met handige functies;
● tot wel vijf betaalrekeningen;
● een handige boekhoudkoppeling;
● en nog veel meer!

Nu ook met de Knab Creditcard Zakelijk

Met de Knab Creditcard Zakelijk heb je een fijne creditcard van Mastercard in handen. Je kunt overal ter wereld veilig on- en offline betalen en bijna al je zakelijke aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Bovendien is Mastercard de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De zakelijke creditcard vraag je aan bij je zakelijke bankpakket.

Ben je korter dan twee jaar geleden gestart met je bedrijf of kun je nog geen jaarcijfers overleggen? Dan kun je de creditcard met een speciale starterslimiet aanvragen. Deze kaart heeft een bestedingslimiet van € 500, die je later kunt uitbreiden als je al wat langer ondernemer bent.

Ontdek het gemak van Knab

Klant worden kan eenvoudig via de handige mobiel bankieren app. Vraag direct een rekening aan via de onderstaande reactieknop. Wil je overstappen van bank? Met de gratis Overstapservice van Knab is dat zo geregeld.

Naar website

Dossier: Bankieren

Dossier: Bankieren

Bekijk al onze kennisartikelen en blogs over bankieren. Mede mogelijk gemaakt door Knab.