gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: bankieren

Als je gaat ondernemen, ga je ook nadenken over hoe je je bankzaken zakelijk wilt regelen. Twijfel je of je een zakelijke rekening gaat openen? Een zakelijke rekening is voor de Belastingdienst niet verplicht. Er zitten wel voor- en nadelen aan het gebruik van je privé-bankrekening voor je bedrijf. In dit dossier lees je meer over het regelen van je bankzaken.

Zakelijke bankrekening openen of niet?

Twijfel je of je een zakelijke rekening gaat openen? Een zakelijke rekening is voor de Belastingdienst niet verplicht. Er zitten wel voor- en nadelen aan het gebruik van je privé-bankrekening voor je bedrijf. In dit kennisartikel lees je meer over het openen van een zakelijke rekening.

Meer informatie

Een zakelijke rekening als zzp'er: 5 voordelen op een rij

Als startende zzp’er komt er veel op je af. Je moet je inschrijven bij de KvK, je administratie opzetten en ook nog een zakelijke rekening openen. Veel zzp’ers twijfelen over het nut van zo’n extra rekening. Om die twijfels weg te nemen, zetten we in dit artikel vijf voordelen van een zakelijke rekening op een rij.

Meer informatie

4 tips om als zzp’er je zakelijke financiën op orde te krijgen

Hoe houd je als zzp’er je zakelijke en privé financiën het beste gescheiden? In dit artikel geven we je vier handige tips.

Meer informatie

Een creditcard aanvragen als zzp'er

Kun je als zzp'er een creditcard aanvragen? En kies je dan voor een privé of zakelijke creditcard? In dit kennisartikel lees je over de mogelijkheden.

Meer informatie

Je bankzaken regelen als zzp'er: hier moet je op letten

Als je start als zzp'er, is het belangrijk om je betalingsverkeer op orde te hebben. Een goed inzicht in je inkomende en uitgaande betalingen is essentieel. Naast het betalingsverkeer kan een bank nog veel meer voor je regelen, zoals verzekeringen en pensioenen.

Meer informatie

Zzp'er opgelet: dit is de wettelijke betalingstermijn voor je factuur

Als je een opdracht hebt afgerond, wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk betaald krijgen. Gelukkig kennen we in Nederland een wettelijke betalingstermijn voor facturen. In dit kennisartikel lees je welke wettelijke betalingstermijnen er gelden voor verschillende typen opdrachtgevers en wat je kunt doen als een factuur niet op tijd wordt betaald.

Meer informatie

Welke kredietvormen zijn er voor zzp'ers?

Als startende ondernemer kun je vaak niet zonder startkapitaal. Dit is een bedrag waarmee je de start van jouw bedrijf kunt financieren. Dit kan op diverse manieren en hangt af van hoeveel en hoe lang je geld wilt lenen. In dit artikel zetten we de belangrijkste mogelijkheden om startkapitaal te realiseren op een rij.

Meer informatie

6 redenen waarom banken een zzp’er afwijzen

Als startende ondernemer of zzp'er kan het lastig zijn om een bedrijfslening te krijgen bij een van de banken. In dit blog gaat de auteur in op de  redenen waarom banken terughoudend(er) kunnen zijn bij het verstrekken van een krediet aan een zzp’er.

Meer informatie

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord